Торте, не знам, не појдов. Случајно, прочитав на ивентот на Фејсбук и пишеше, демек годиниве претходни било све со домашни диџеи, а за годинава се потрудиле и го викнале Ерик Лисицата од Антена 5 Скопје. Демек викет, то е нешо традиционално, секоја година, со наши диџеи и сеа видоја не видоја, ја избрукаја првин цела Струга, после кафичон нивни, демек друго ке барет, немат квалитет во Струга. А на некој од диџеине струшки, сите скопски да им се фатет само моет, ама работата е шо никој не стојт зад нив да ги туркат. Уф, бруки. И во знак на револт, не ојдов.
Не се бунтовај бе Мерлин. Шо ак појдов ко се турив во шетање со... Спојлер комшијана Таму од браќава еден куп. Една иста песна 23585714984 пати ја дадоја. И зн’јте шо? Не ви пиша појче за денес.
Не мор тие, тук ја нема време појче. Требит да се спремва едно друго, ова она, зш зн’јш че ме чекат мојон. Е де е зн’јш кој мој. И излези негде можда че те вида.
Да да и ја сам а и ти си нели? Иначе денеска од досада сто филма сам изгледала и тоа Црнио лебед не знам по кој пат го гледа и по кој пат се наежи значи филмо е нешто феноменално.
Требит да се проверит во распоредон дал имам опција за рандом излегвење или со договор е. Ак не те коштат нишо, ај побарај ме да се видиме Катуле
така требит. Сестра ми била ама изгледа глупо било па излегле надвор не зна кај се џитнале. И сеа не знајт ни таа точно . Шо сакет нек прает ко да излегвит на крај нешо убо.
Не е то кажано ко шо требит. Ти зн’јш дек ја сум слободна, ти сеа имаш љубовник и си позафатена. Па сеа ти ко ке си послободна побарај ме.
Абе феминки што прајте? Како сабајлево? Ја од многу рано су станата, и многу ми се спиет. Ама што да пра, ми текна на работа да ода летово, да не седа само дома. И сега ми се спиет, па нормално, летово работно го поминав, место да се одмара. И септември пак на школо и пак учење, цело лето одмор не видов
Еееееее јас сам се фоф 12 издигала. На пладнина. И да имаше ка че си поспех уше некој саат, ама си викам доста ми е Са да има некој друштво на едно кафе дами прави убаво че е... ама ја... Ти искаш ле кафе? Ако оси за, ајде чекам те, правец каде мене.
Од кај знајш, можда имат некоја струшка жичка. Мене не ми ојт на струшко ова нејзиново... друго некое, во близина.