Кажи им на феминкиве како е убо во Крушино? Нека дојдат сите, еве ви покана да дојте кај мене, ќе ве носа Крушино и то пешки, да се уморите малку, свеж воздух И горе една партија кошарка, или фудбал, тенис, ракомет, или некоја ролери сакат да возит, да трчат малку
Да ти кажам слабо. Додуша по чаршија излезена не сум. Овие туристиве дома шо се викет дек имало гужва сношти. Ама не ми е за вервење мене некако...
Ја вчера си дојдев од Охрид. Секоја вечер скоро шетав у чаршијата, ама народче слабо некако. Оваа година ме изненади градо, немаше ич гужва како порано. За плажите не праам муабет, Градиште и Славија стандард, како и секоја година - пуни, нема дека игла да фрлеш Ама онака - слабо туристи. И Охриѓани се жалеа.
miljkovic од најубавото Вевчани ли беше? А ти Хипи шо не кажеш дека изнајмувате соби барем туристи да ти праќавме да ти се врголат по дома
Здравоо..ја су нова на форумоф и мн е убаф...појчеп'ти пробуаф да се зачленам ама немоеф незнам заш...немоам да спиам досадно ми е многу ал че се разденит па да легна, ка в'мпирка станаф више... Поздрав феминки П.С Ова беше Тетоско-Гостиарски дијалект
Да Совершенство! И знам дек премногу го сакаш, дур имам осеќај дека поче од мене го сакаш...Позз до тебе
Ко че го донижам тутуно ч'ојме на скара ''КАЈ ЧИЧО''..чЕ Ве чекам да ми титните хахахах...позз од Прилеп..(мајмунски град под марковите кули )
Од кога немум си попишано на ваа тема така малце мераклијски за своја душа "доста си го кршив јазикот по друјсте теми" ај од сеа на наќе ќе гледум почесто да ви лафум на гивгилијски бидејте ми поздравани
хахах се изнасмејв со дијалектите.. ама мислам нема нешто поарно од зборање битолски хаха ... ах бе чупчиња