Ауу Ловче аман не заминви. Таман ни заминаја туристиве, ни го остајја Охридче нас, не заминви, уживај го малце
ГарпоВа Ма Ма, Не Ме ТераЈ сеа Вака Да Ти пиШам... Ќе одам онаму, долу лево, кај комшиите. Ќе се вратам до вторник. Хипи, празно ќе ви е без мене!
Лјуџиштааааа, ам јас сум ја заборајла темава скроз....абре ич да не ми текнит на нејзе!! Тук не дек пазам до толку, и по другине теми си чкрапвам по некој збор по мое, ама шо ми е гајле... Ти мор лав кај че ојш?? Пак ојш кај шо ојш, кажвиш и згора на све не викаш...ццццццц. Се исчуручи светов...готово!
Шо праите лујџе арни? Еве ја со прилепскиоФ да се распишам малцем,то, друго шо че кажите? А стварно и мене многу ми е полесно да си пишувам на прилепски
Шо прајме? Ништо ев, дремиме овде. Додуша јас ти враќам сат и кусур покасно, ама немат гајле. Синкир пред сат и нешто нешто поразлично сте праеле
Оф за една генералка се жалет. Ам да знајте мене дома шо ме чекат после мајсториве, не само гла шо че ве заболит тук и коски и внатрешни органи. И то шо не ве заболело че ве заболит....
Епа че не викнеш нас и одма све че наместиме и че средиме. така и ти че бидеш сречна и ние што ти помогнавме ама че частиш сладолед и кафе
Људи ја да ви кажем, ка ненормална ќе си легнем сеа у ниедно време, ама шо да праем, вечер мора да се иде у Лешок до сабаале да се остане.. ај лаку ноќ
Зато не е проблем. А и убо ти текна. Едно 100 од вас да дојте за пола ден се че средиме. Е сега сладолед и кафе...ама ај, поубо побрзо да се спастриме него парите да ги жаљам!!
Камоли и мене мајстори да ми дојдат,они ке работат не јас Иначе на генералка не мислум само да са измете и пршинта да са собере туку цела куќа е во вис а и вие кумшијте па уште од 7 саат станани мислиш свадба прават,чувек 1 ден да не може да са наспие
Глеам за чистење сте се распрајле муабети. Камо јас да требаше да чистам место да учам Ај ве напуштам сеа, одам да ручам
Их бре гевгелијска работа. И јас вадин дома генералка правих. Ти Хај, кути мене си а? Испагиш секоа вечер оти са плашиш да не ти пишат минус.