Ам пак ак нејќиш не кажви многу ми е гајле мене и мие на скопски провокации не паѓаме пак ни се охриѓани помили а за езероно ко шо си реков скромни сме си ние не ни требит името наше да е доста ни е водана шо ја делиме
@ priti Од Скопје сум да. Од скопјанишчана шо не ги сакате Шала е темава инаку, за да се насмееш и да си направиш муабет на твојот дијалект. Макар што јас пишувам на некој охридско-струшки, со чат-пат скопски забегани зборови А мор пак ти, шо те гледам чудна. Брачедана моја ќе си се к’пит в Струшко езеро зато ја така вељам. З’ш да не. З’ш да се к’пи в Охридско. Ам’ не е в Охридон На струшка плажа ојт секој ден. Можи и водана од езероно поуба ќе е, ко ќе се знајт редон
Забава на сред плоштад помегу Корзо и Коцка ај ај ке частум не сум јас скржава домашни слатки од мене лично правани само за ваа посебна прилика зелено цветче ИЈЈЈ горповав та помешав со црешичка Спојлер затоа пишав коцка и корзо ама ај нема врска
И Хај делела тука слатки, не сум била само јас! Ама добро, јас по другиве теми. А бе, Хај, ќе ги здебелиме феминкиве. Ќе ојт во неповрат темана за подршка за оние што сакет да ослабет!
Ма нека си ја ранат душичката и да не са секират за килаажта инаце сеа си имум и нов аватар ама не частум пак