Досеа си уживав, а сега вежбам. Самата си се чудам, незнам шо ме фркна денојве, фатив да вежбам. Поубо време за вежбање - Амин, летово замина јас почвам да вежбам дур сеа. Ама ај, убо ќе е да ми потрајт желбава, зш си иам навика ден-два да вежбам, па да ми се здосадит и да батаљам.
Нервна сум денес. Заминвам за Скопје, полагам утре. Ак положам виртуелна частенка прам, обеќав еднаш.
Стискум прсти за тебе само кажи во која тема ке биде частофката MandyLane и мене ми е омилана си пишум как сакум и не си го кршум јазикот
Фала ти Хај, а за частенката... или во СДК или во онаја за фалење шо е. Ама само здравје, чекај да положам прво
Па нормално че положиш, ние не се сомневаме во тебе, ајде да кршиш нога, па после че пијеме и јадеме на твоја сметка
Крши нога хипице,ти држам среќа.Знајме дек ќе положиш.И те чекаме да ни се пофалиш шо си напрајла Ај одам јас сега да ги депилирам рацеве и ќе се вратам пак
Ево сум јас пак овде. Хипи, ти држам среќа за да положиш. И да се вратиш пак Охрид. Туку, ти иам јас кажано дек си ми омилена Охриѓанка на форумов, а?
Еве јас са да ви го пренесам нашио дијалект. Хмм.. пример ете како ми поминва дено.. Станвам сабајле се слушам со другарками ова она.. ојме на кафе, ќе прошетаме малце низ градо по продавници ова она .. си идам дома јадам.. седам на комп.. тоест фејсбук 24\7 кој не е?! После ке излезам со г-дин. точак мојот најверен другар.. ке се повозам тро и ке си дојдам домче пак и негде кај 10-10и пол ке излезам на журче или ќе го меркам корзото ко несалам со другарките .. И ќе се вратам негде кај 1 и пол или 2 сато зависи.. ке му седнам на комп.. до 7 сато.. ке зајал малце кучето мое.. то е знак дека мјаукна маче.. ке излезам на валкун ке пропејам со птичките и иако не ми се спие ке легнам в кревет и ке се замислам [незнам и јас каде] и ке заспијам Ете тој е мојот ден .. на каков дијалект? ако препознајте