Зн’јте од кога немам пишано овде? И ја не знам. Реков еф да видам шо имат како имат. Вечерите завршија, ја не јадеф, почна школото, ја абер немам и така. Живот шо да прајш. Вие? Арни? Живи, здрави...? Мило ми е. И м’ка ми е да ви пиша појќе. Ај чао.
Мале така ми се спии шо ми иде на тава бирото да се потпрам и да заспам. Ама нели петок е саа мора да користам гужва бато ка нее дома. Ама нема шанси да заспам бе, дека, цела вечер ќе мислам на bloody mary. Преги со тии мојте луди другарки шо ли не искажааме за нее. И мама од там ме пите, со кој сум пишала. Абе жено ај спиј там шо саа јас питам ли те со кој пишеш
Хо! Хо! Струмиченца. Поздрав. Ретко да се најде некоја струмичанка на форумов. Spoiler Се извинувам ако ова ве потсетува на оф-топик.
Само шо си додјех од градо. Чувецииииии, вонка не се дише ! Тава снцето утепа и старо и младо. Народ има баја, саа нели за шкоолто сите се спремат. У тии книжаарте нема место игла да падне. Арно саа климичката, ладничко, уживанција.
Затва јас оште не сам си купила тетратки... Нек помине гужвата, та нема сите тетратки да се истрошат, па и за мене ќе останат неколко.
И мене су вас .... се си мислаах оти нема тук Струмичанки па викам шо се глупирам јас најпаметна ли см. Подругоо ка имаш морална поддршка од сограгани.... се надевам оти ќе се дружаме...пресрамих се саа ... поздрав до ситеее
Саксобит, не се секири не си сама. Ехее, колко ного не има, само шо другите не се толко активни, ама се наваѓе некоо тук-там.
Играта е за сите инатливи форумџијки кои не са откажават лесно и са ного брзи кој е со такви особини нека са преклуче
Мале, југо- источна Македонија напаѓе Дек сте бре моми, гледам испадиле сте ги другите, не е убво така. Или требаше да кажам напудиле, а ?
Не ги нападиме бре ним таки муабети, ние сме дружуњубливи моми Иначе сега са спреме да гледме кошарка затоа никој не пише.А да не беше кошарката сите пишат на ваа тема, не са знае кој шо лафе