уба си е сесилија, шо и вадиш муабети дек ги маткала лујџето? туку вечер во 8 че глеате кошарка? нашите игрет...
Мене искрнео ми недостасавше Спојлер не са умилкавум ми фалше единственто другарче од мојот град Шо така та немше баја време
Ми воа не е Маврово, ваа е Гевгелија, тука е 45 степени дома со уклучана клима. Ного жешко ми беше неможех да седум на компјутерут само малце по 10-15 минути и толко. Ти шо прајш ке глејс ли кошарка сеа? п.с. честито нов аватар ного тее убав, уд дек си го купи
еми да сте си каде нас, ем нема да ви е ладно, ем мош и че терате чебенце да се покриете. Ка и да е, ајде до одиме да глеаме кошарка. еле треба да си ги поддржуваме спортистите
Сесилија мор, ептен убаво говораш Струмички, браво. Да не кажаше оти не си од тука, ќе си помислаах оти и ти су Струмичанка.
Mале ќути, сите тава ми го викат и прилепчане, и охриѓане и скопјане и од другите градове, шо да правам ми врват дијалектите
Сеси мене не ми е јасно как ги знајш сите дијалекти Фала,фала си го купив од таа кинеската шо е дека кинто
Хи, слушам как лафат љуѓето дека и да одум и така научувм Ама ми досади веќе уз вас да лафум, сакам на нешто покултурно , виа гивгилискиот многу е да та заболе главта, а и струмичкиот да не лафум
Ам, викав јас ама вие не идите, нејќите да се дружите со други љуѓе, само со охриѓани, не знам какво е ова занесвење Имат уште туристи? Убо е времето таму?