Ливингу, сакаш појке да не ти идам? Кажи, кажи, дур си на местово!!! И оди види шо пишав дек јадев сабајлето!
Шо е сега работава со полициве ? Ил да тргнам јас од Охрид ти од Струга и да се најме на полпат и то по старион пт, шо велиш? Ак испопадинаме несвес ено кј е Костозглобна некој ваљда ќе не однесит, ...
Чути аман, сеа кеш ме потсети... саботата прошла бевме со Лакримоса излезени, и бевме во 3 по бурек во Фениксон кј накрсс џамија, и на враштање по старион п’т ни се руши гума онде кј мањацине Сатеска... Нејдај по старион, жити децана, ам’н!
Идај. Зеј и некоја полица, не знам коа ке ме стегнит она кршалоно... дан останам кун нигде, зн’јш како е
Амор Мерлин немој да шириш меѓуградска омраза да речет овије отстрана сде мањаци имало кј нас. Додуше имат и вишоци од некој рабоќе ама то је друга тема, вакви муабети веќе не извавај жити децана од комшине, . И така скришно идате да ни го јајте бурекон и не викате, ? И шон дојдовте со точак?
Ам тије уше не се заминати, ,осет да се немало демек туристи 24/7 365 дена ќе се прает. Кј го имат то? Ни на кино, ни во староно кино. Ливинг јас и ти кј Чинарон ќе се чекаме.