Ливинг убо шо дојде реков јас само се партаљам сама . Тук види уш некоја дан имам забораено, пак ак напрајме коалиција југозапад соси струшкине момичиња најубо одма да се предајте сите, .
Јас сум за тие шо ке победат Ама мора после да ни дајте посебни права,нели малцинство де.Ако не сите ќе ва давум во Сува река,а знајте
Хии, ти шо си било итро, со тије шо ќе победет, м ? Е, немат права за малцинства не прајме Рамковен видовме ајр од тој шо го напраја...
Теодоро ова за коалицијава умна идеја ти е да знајш. Две раце в оган клавам дек победвиме. Плус Мерлинкана кај нас ќе си ја зејме и ќе ја научиме губи да велит.
Ам није умни глај сме, де ранети со охридски патлиџан, губи и воздух. Тук пошо никој не ни се спротистави јас ќе почнам да ја пејам- ПОБЕДА НАША,ТИКВАТА ВАША !
Шо прајте бе чупиња интересна е темата, се изнајсмејв со дијалектите.. Нешто разбрав нешто не ама добра сум..
Ваша победа Само ним сега да ма пријавиш во темта за банирани корисници.Не са заканавав јас туку сакав да ви кажум дека е Сува река на интересен начин И нема да ва давум оти нема вода
Hii, не се секирај, мор и да ме давиш не мојш да ме удајш знам да пливам, плус ќе ме бранет момичињава сограѓанкиве, није дур сме умни умни сме, ама по потреба и вакви ко смајливо станвиме ...
Лавввв! Кј си мориии, се изгуби начисто. Шо прајте вие, шо'јмат ново? Едит: Ве напуштам јас, утре нашкола сум а ак си посејам уш малу ко шо си знам, ќе се разбудам во 8 на тастарурава со глава. Убо да спијате џенскиии!