Ее ајде де нии веќе го издееме Шаљам се ама има веќе дистина тегљи изедано и т'ва се од мене Душман сам за такви работи значи, саа зимата само т'ва ќее јадеенто ке почнат и чушки да ми никнат у куремо Ај другите работи ќе ги оставаме за летто саа е оправдано и ја го само шо напишах два-три реда маабет и лигите почнаа да ми течат .. Ништо! ојдех јас да јадам вии останејте со здрааве ке глеем да си наранам душичката Та нае*ала сум ги стомачните јас Иде зима нема да се познава куремчето
Јас која фаца ја напрајв ко разбрав курем шо е, прајслес После цела недела ми требаше во правилен контекст да го употребам куремо
Аа неможе Хипи помачи се малце не бива се на готово Ја ела некој ден кај мене ке му дааме ФОРМАТ на твојо дијалект ке те научаме Перфект Струмички и ка ке си оош у Охрид нема никој да те познаа Слагаш ли се ? или нејкаш да си играш со мене хахах Абе ај и јас се побрках нешто тии денове .. нее на арно
Ауу не го менвам јас Охрицкиов за нишчо на светов. Немат шанси! А иначе Сеси... топло ми беше, па се подраслеков... дељми топлотен бран ова она, ученичинана со скратени часој, јас да не можам да се подраслечам?! Ко ќе си го видет тилон то! Ак требит гола ќе шетам!
Е да, дип страмота е, а и мене Богами страм ме фаќат така по тро Страмежлио момиче сум јас Инаку ухууу на сите вести ќе ме даваја
Аха сега требе да и дадат некоја награда,оти нели прва со лилјакаво цветче Иначе Ади преживеавме некак...арно шо часавте на школто ги скратија иначе ке треабше да испоцркме