Епа нешто друго ќе да е,важно имна нешто Иначе шо е ваа работа сите спијте,сонцето ного ва удире во глаавта изгледе
А бе станав во 6 и бркав работи...и ужасно се из из из пренервирав... и во 2 и пол негде легнав, 40 температура имав
Гледам ја по воа форумо имало штипјанки бе Ама кај сте бе ?Активирајте се малку Да сте ми поздравени сите од Штип И ајде уште малце Пастрајмалијадата охохо
Ам ак не сторите гајрет да ми донесите до Струга, ништо ич не признавам, да си ги чувате пастрмајлиите тамо и сами да си ги јајте и да не ги фалите колку ви биле убај.
Ми се јајт и мене пастрмајлија, никош немам јадено оригинал штипска, само домашна ко мама шо ја прајт. И пица ми се јајт. Или некој убав сендвич. Еј знајте баба како викаше за сендвич? - Бутер-брод.
Мене пак ко мала пошо скоро ич не јадев ко ќе ме прашаше мајка ми со шо да ми напрајт сендвич јас ќе почнев вакви фаци да прам и ќе ми речеше со леб и зби смо ќе ти напрам . Инаку зшо ти је оригинал пастрмајлија та е со овчо месо, јас ја сакам та фалсификатот свинската :geek: ...
Леле одамна нема пишано на темава.. засрамота ами Кичевскиов дијалект несмејт да се заборајт дее ццц Што прајте феминки? арни сте? што имат ново?
LittleDevil да ти кажам јас сум од Прилеп и се запознавме со едни Кичевчани на одмор во Градиште..стварно имате интересен акцент, мене ми се бендиса а и Кичевчаниве не ви се за фрлање, од убај поубај шо да ти кажам ..че се гледаме со нив фазла од година ко че ојме Скопје
аа фајр, па и ти си 4та година средно?! инаку дааа, ние Кичевчаниве сме си убав народ, пак и машкиве, да не ги подрекува, ПУ ПУ
и јас сум 4та и незнам дал да плачам ил да се веселам сите вела најубав периот од живото е сега во 4та , од друга страна сакам нешто ново да видам .. ко че размислам поарно да не мислам Living охриѓанке уште ма гужви по она плажине ?? Бозата ви е многу уба .
хахаха не бе, зошто така збориш Ливинг баш си е убав дијалектов наш. Само што имат некој што зборат поселски да се израза, тегнат многу инаку ја на пример нормално си збора, само што си крата, додава букви, ко сите секако фајр, и ја 4та су де најубав период да се речет дека е, ама годинава ќе решиме што ќе прајме во животот
Опопоооооооооооо вохрид уба боза имало? Зш бе море ја кријате? Појке да ви останит? Ха, еф некој виздаде конечно Ке дојдам да пробам и ак се погодит вистина, чидам секој ден со класикон по еднаш минимално дневно, ја су голем бозољубител.
Сеа чув дек градоначалников наш ќе праел плажа смо за охриѓани . Прашањето е кого ќе го штитит од кого даљ нас од туристиве иљ туристиве од нас ?