Ауу Фајр во турскана чаршија пиеше? Јас не пијам боза ама сите викет таму најуба била, оригинална ја праеле демек. Јас ја пробав и стварно имат различен вкус од оние во обичнине слаткари. Еј да ви кажам еднуш другарка ми ми викат ој за мене шприцер нарачај и јас мислев се зафркават со мене и не ојдов од срам, а шприцер да ти било пола боза пола лимонада. Мерлинке знам јас кај е бозата, одма до баклавата, ич да не ми се секираш.
На плажа ко бевне со кичевчаниве закон деца се..лежиме сите и еден од нив му вели на другар му : леле колку јаки мускулчиња имаш ..на тоа се слушна едно : шо бе , дан те пала ?!?! Ливинг мене најголем впечаток ми остави Кадмо на плажана шо е ..бев и на жаре бербер и на владо јанески и на Бени ..убај спомени , имам роднини таму и цело лето си седам
Види го бе ова кичевсково ѓаолче ем нишо не сме му напрајле ем пак криви. Е зто Кичево немат езеро, , значит пуста љубомора шо ти прајт ц-ц-ц...
хахааххаха то што викааааш од љубоморааааа ццц види јаа што ми речее еј следно лето со скопјаниве заедно ќе дојда и ќе ви го исрка езероноо после чудете се кај ее уште од сеа ставајте знаци забрането за ѓаолчиња, оти не ви се пишујт арно
Ам колку такви сркачи дошле ама еф го езерово ушче си стојт не го досркаја . И не тук се лоши со мене, јас си имам убо мислење за твојве сограѓани/ки од студентските деној.
Кажи им мор ѓаолче маљо. Не ругајте го момичето оти права си е таја. Ено и Трендафиљон вчера кажвеше за Ливинг, ај шо и кажвела за баклавине убо напрајла, ам да и кажеше од кај ги купвите в Охридон ваш мор...дан ви ги запустиме слаткарницине мор пак си трајт. Пак сега и боза, најуба имале, а никој не кажви к’ј ја прает најуба. Ојме следно лето ѓаолесто, јас в меуров собирам најпојќе вода од сите. Една чаша ми е ногу. Пијаме се шо мојт да се испијат и си бегаме од таму. Нек пливат в песокон после и охраѓанишчана и туристине .
Да мор, како не ми текна мене езеро в шише. Ајт да ве видам после. Охридско в Скопјеvo како се прај ќе прашвите
Ам ко идате вије скришно ко ова смајливо кој ви је крив без да се најавите? Нит јас нит Ливинг нит Цацко. Кој идат така и гладен и жеден останвит .
Ааа ама пред некоја година ко врнеше многу, ко се крена нивоно од езероно, и во Кичево дојде да си знајш. Ја од тераса си ги мрцкав нозеве в езеро.
Амор момичиња охридски ич не сте фер сите балерини излеговте, јас ни скок во височина не можам саглам да изведам, ѕвезди смо бројам ак не е облачно, за праење потешко ...
Ич не се секирај Теодорке, и мене не ме биват и заедно ќе си ги бројме. Еф кралицана нек прајт ние ќе бројме.
А да ви украдеме ние на вас езерото од Охрид и да го преместиме некаде на друго место, па малку и вие да видите какво е без езеро...