Ја јас сум блиско од југо-источна Македонија Моми,жини шо сте са разгракале мер не глејте фудбал ај толку од мене само да ва ѕирнум после ка ќе дојдум ќе ви брмчум.Ако са радувум победија Барса ако плакум....ама нема ајт
Ако, ама смете оти Шчип одма че го снема, че го поплави езерото. Јас затова викам поблиску до мен, а не каде мен.
Шо чудни љуѓе ќе бевте запнале Охридсково та Охридсково . Ено ви го таму Дојрансконо премествите го кј сакате башка поблиску ви е. Нашево не мрдат одовде, кј шо требит си је-дома му, .
Баш така... Тук запнати се за Охридсково з’ш ни Дојрансо ни Преспанско не се ко нашево... не за друго, а да и з’ш на Охридско идет најубајте туристи
Ам секој по пубото разбирам јас то, ам си имате скоро сите реки и напрајте си ваши езера по ваше ќе си ги напрајте. Знајте по принцип кај љуѓево шо не дала природа, ќе дајт естетска хирургија.
Не сме скржави, мор смо посесивни туѓо нејќиме, своје - не даваме, ни на заем ни пак делиме ни на парче ни нацело. Кола, точак, жена и езеро - не се делит со друг .
Тугај ја у Брегалница ќе се бањам другото лето, шом вие не ни’ го давате езерото. Срам да ви е. Скржаваци.
Ти од Берово ли си? Па иам ја таму роднини, ехееј, лесно ми е. Ќе дојдам кај теб да не ми ја сопреш и Брегалница.
Охоо...и После фалење шо прајш муабет... а дек овде не нападвет то не е битно, ај само да ги видам Охрид имат место на плажа да откупвет само ак ме наљутет
Шо знајш можда ќе си имаме посебна плажа смо за нас, ... Џабе не нападвет се виде чера ко игравме војна кој победи цвикнаја уше непочнати ...
Да, Да...Кошо велет старине со „деца попара не се сркат“, така јас ќе речам со „Охриѓани попара не се сркат“... Ак напрајт Аце плажа само за нас то ќе е за ние Охриѓанки да не се распрсквиме по Македонијава, по светов, тук да си најме Охриѓани и тука да си останиме... Зато изглеа... Шо велиш ти ?