Па слично збореме со Штипјани Ама ома и некои разлики,како на пример они не го користат зборо "продума"
Шо е поентата на Caps Lock у овај случај??Знаеме да читаме и со мали букви [/quote] Секако дека знаеме , само го потенцирав зборот...нема тука ништо лошо или ?
Алоо штипјани кај сте бре има ли ве? Ајде јавите се на рецепција од Штип знам дека се skyAngel, TheCandy880...пишите нешоо поздравувам ве
Битолскиот ми е најинтересен некако - шо прајш, зборва, кажва исто и Кумановскиот, Струмичкиот и Тетовскиот лудници
Е абе ја не ја ...шо да пишеме се тоа па тоа е ај уште малку нашколо па ке има шо да се кажува да се ломоте хухуху
ами шо да ви кажам дааа,ја си идам со зелеанта кола и каа ме заболи воа колеанто и ваа главта и си викам дај едно апче да стегнам за да ми помине дааа.па каа це изнервирам леле не се издржуе че пукнам више и на крајта викам ај да оам да јаам и пос ци легна у воа ваквото де,у креветот и че спиам џоа бебенце цела вечер даа..ме погодивте нели??????????????хахаха
Подигна' го пенкалото од масата, и проба се да напи'ше нешто, било шо. Ама знаеше дека тај бакнеж шо и го подари' го спречу'ва у тоа. Само на неа мислеше. Искина' го листо едн'ш, двапати, трипати, четири пати и конечно се откажа по петио пат.Сонце конечно го огреа'. Среќен шо е жив, радосен дека ќе прудуже со живото' и умрен од целата прикаска...
Moре чоек полојна вечер дома ја преседивв.Ама нема-кај че ојш? И од кафина и од се ми е смачено ебаго.