ми сја ак сакиш не иди ој там на тумбу се лзги а ти JoxyTheFreak излжи там некоја другарка и елајте ем ќе се прошете и ќе вијте какви убави ергена имаме
Наташе мори,шо мајка че барам ја таму ергени да глеам,ако имаш некое убаво моме арно,машки мерак не ми праат мене.
хахах не 100 туку 1000 посто сум од струмица инче кажи само каков град е еваа тај со неј дујдел одма да дојде да виде еле па пред нова година каквој, абе најубаво
абе нели викиш оти нема со кој да дојш за тава излажи некоја другарка оти има ергена за неа а покрај неа ќе најдеш и мома.....има колку шо сакиш А ја таа пред мене пита ја мош нема дечко
Наташа, грешка си мари, са гледе оти момичката е од Гевгилии, а ти ка си запнала Струмица, та Струмица. А ка сме кај Струмица, как е саа, одамна не сам дујдела, дек е саа шемта? Едит-Абе Анита, ај не лажи, или некак ми се разбркаа дијалектите , тава еле не е струмички бе, беровски е, ни ва читум, некак се си мислам оти лажаш
Как бе Гелгелија она говоре Струмички дејалект А ја саа ќе имаме лизгалиште тава е најновото а шемата се разбира У Селект била јас не одум оти нели не сум У Македонија.
Хмм...па незнам дал имат превод за ѓомлезец. Еф Мерлинка ак знајт нека преведит, ја незнам! Нешто како пита...незнамм незнамм
Ја врска неам шо муабети прајте вие овде, ама само сакам ко подобранец да слетам во темава и да кажам дека Прилепчани најубај лујџе сне. Фала, чаопријатно
Важно убо е, и така се вика и на литературно, ѓомлезе, ах од кога си немам к`снато такво под вршник се прајт А Анита ја нема, ја сетив дека лажит јас Абе сите сне убај, македонцине , затоа никој не нејчи