Струмичанки, а бе ич не се фалите ка си поминахте на отварањето на лизгалиштето? Толку пофалби имаше пред това, сега никакви ве нема
ае до дека ги чекаме струмичаниките, јас че ви кажа еден фемински виц на беровски: Караа се маш и жена додека јадат и мажо треска по масата и црка: Кој е главен фоф кашчи!? Трассс!!!! Слушаш ка одекнува шамаре!!! Добро ма само попитах!!!
Аа го знам воа Ама знајш как друго е да го слушиш, друго да читиш. Во четвртокот и петокот са дружив со струмичанќи и ка ги слушавме как лафат са изнасмејаме.Не е исто тука ка ва читум и да ва слушум. А и ваа нашта испаге магарто на зајкот му са смејало оти има големи уши
Ее, супер беше. Ладничко беше, ама ептен увво си поминааме. Барам јас. Штета шо не се лизгах, ама, мисљам оти у сабота ќе ооме со другарките. Шо знам. Важно, мора да одам.
Ако чекаме на Наташа да ни кажи,пак ќе не излажи Ќе речи дека е колку Nou camp Туку кажете како е,и јас сакам да полизгам,можи и тука да одам некој ден,незнам дали е отворено нашето.А мене па ми се оди Молика,снегче да видам,кој е за можи да се договриме да ојме заедно,ќе тркниме до Пелистерот
Ее јас да ви се пофалам се излизгах чера на лизгалиштето. Малко на почетоко додек да се навикнам бех как хендикеп ама после летах по тва лизгалиштето џоо балерина бех Малко е зафркнано посебно ако не си возил ролерки потешко е да се научаш,ама как и даа интересно е.
И ја би да дојдем да го видим лизгалиштето у Струмица шо ви е, али далеку ми е многу... таке да ќе се одморим на Шапка
Аууу ме бендисуе темата, и радо би да си пролафам тука. Ја сум од крајот ки шо се гледа низ призма на вин'то и ракиата....
Епа дај тука да бунме некоја Са зафркавум ни вино, ни ракија пиам ич не ми са убави Иначе и во воа мојот крај са праве ного ракија ама јас за мачкање си а користум
Моме од Гевгелија си ти? Пред некој ден еден цимер донесе Гевгелиска ракија,пробав една г'тка и се отрув,па толку јако неш, мислам дека цревта ми ги раскина
Ах, ми ги снема охриѓанкиве од темава. Ак не се префрлени пак на четон, глава ја сечам. Поинтересно е сеа таму, охридска собиранка, ова-она ... со уште некој плус од друг град. Едит: gingerchild, од Кавадарци си?
Охридов, сончев со остатоци мали од снег. И многу шарен, барем плоштадон. Вчера излегов и се прерадвав ко го видов, аку тој веќе 2 недели можда е украсен така. Ти кога си идаш ваму?