Оф бре, ногу весел некуј уд сабајле значи Ним са џорќи уд џамут, мојш да са повредиш само, а ако ти е целта за утепување, врв уд некоа зграда е поарна локација јас мислум Лош хумор, извињавам се Инче, не знам Црешичката дали ми е генерација, требе да са распитме, тка не моам да ти каам ниш
Таква ли е бре .цц.ц. Сесилијо не та мислав за таква, нај битер си од сите И извенејте али јас не мислум дека сме најбитер за мене по битер за струмичајне. Spoiler ваа мојта излеве магарто на зајкот му са смејал оти има големи уши Ливинг ти од дек си?Не може човек да ва познае сите литаратурно лафте.Само ние сме уникат Абе девојко 55 јас сум распејана уште од ка почна воа ден не од сабајле.Сношти ка а потераме...
Јас сум од едно место сонцено најсилно кај шо светит. Денес не толку силно де, ама снегон си паѓат не запират.
ај ај ај кое сонце сега барате... шубав си е снегов нек си врнит цел ден и вечерва нека подзамрзнит за појќе да сејт , а не одма да се стопит ...
За шо са лафе тука а? А крши ли некој пупта или как да не? Иначе мунлајт не сум ти генерацја поголема сум 2 години ми са чине? Ва водум и тебе и Хај
Не кажав оти вечно млада ќе бидум туку дека они шо ми са прават големи побрзо ќе остареат од мене. Црешко во тебе парта а :geek: Ај да на частиш сега сите тука.Може ќе одиш вечар во С... да прославиш а
Не знам дали ке оам вечер во С, оти иам една друга работа да завршум и не знам. Ти дек ке ојш? Коц, Кор, или некое друго место? разбра шо саам да кажум?
Јас нишо не разбрав Само дека парето паднало во Црешката,а Хај ќе оди негде А не сме стари бе,шо зборате,вие матуфи сте Стари ќе речите на 60 Тогаш завршва младоста.Не сте ни тинејџери(некои од вас) таман сте,зрели(или не ) така да уживајте
Поздрав ду Гевгелии и ду мојта гулема љубов шу ми беше уд тама на времто, ва сакум гевгеличајне, душа давум за вас
Ај и јас нештичко да кажам де.....многу го аресам форумов.....ак продолжам да пишам ке помислите дек сам од соседна Бугарија......Ве аресам сите и ве поздрављам....
многу го искам форумов.....ак продолжам да пишам ке помислите дек сам од соседна Бугарија......искам ве сите и ве поздрављам....