Сигурно си од Берово или Пехчево ...тој крај натаки , јас од Прилеп сум ама имам фамилија во Берово , че ојме со мајка ми на пролет за Велигдено ... Да знајш како ми се јај беровско сирење
YOULEN ај шопни ни само на мене и Црешичка.Плус ако го знајме ти кажме шо праве сега дали има друга женска Знајш ние тука се знајме П.с фала шо давиш душа за нас
Фајрквин, твојата желба ќе с‘исполнит за неколку минути Будали сте, какви рампи! Дан е забеган?! Уште стварно рампи да клајт, и јас дома не си одам. З‘инат!
Фајарквин, давам цело кило беровско сирење и това сос пиперка Хипи, и за тебе има немој да ми се секираш, не те избегавам. УСтвари ако искате елате сите, само да ве предупреда -23 е фоф Берово вечерно време. Пингвини шетаа Фајарквин, ако доодиш за Велгиден, шо убаво, мош и средба да договорим
Ногу сам изнервирана ваа вечер .Мразам коа ќе си легнам околу 9 саато и ќе станам после 12 па цела вечер како зомби. Кажите нешто?
Шо да ти кажам, ја па од овоа виното трето ми е по ред и у главата ме удри и готова сам за спање одма у кревет ќе се фрлам
Кој тоа од Штип? Шо праете бе дечки? Денеска снце бска, а апе студенилото. И да, плоштадо ни е како Голи Оток
Џабе снце коа е ладно . Магнолија и ти си од Штип? Амн бе,ногу Штипјанки има на форумо а јас не знам .
Има ги, има ги, а некои мош и се кријат Утре поладно ќе биде, јас го жалам Киро Пет-динарката и сите цигначиња шо дремат пред Оаза јас да беше ќе смрзнеше, а Мики Каратисто го чуват виши сили, не го жалам
Е и ја ги жалам ама тоа е .Мене дома ми е ладно со огин а на нив можам да замислам како им е . Мики е друга прикаска,он мош кај марсовците да е ојдел да помине зимата.
Трај, ја у школото смрзна денеска, на парно се штеде, ох ... Мики е срцка, а богами и мистерија е. Како мали се се влечевме по него за да не мота а знаеш ли дека конфекции му нудиле работа како преведувач, ветувале му и пари и стан и облека и се само за од него да направат човек, а он... не бе и не... сака со марсовците да се друже... жално ептен
Абе шо са конфекциите за него,он знаењето за него си го чува . А иначе и ја се сеќавам дека како мали не гони за да не слика со тај апарато негов а ние бегаме како со пиштол да не гоне.Уште ми е сликата пред очи .А сега скоро не сам го видувала,се движеме на различни места изгледа .
^ Дефинитивно може да бидиш наша снаа. Е оти не сајш да кажиш сеа кој тее љубАвникут од Гевгелија, може го знам и оште може пате за тебе?
Црешко ја па гледиш роднина ти е дето а :geek: Ца уројте со момичката Туку ного рано си одете во сбута, го прославите роденденот на Роналдо и да ва нема