Лее ејјј како да не сте Македонија, ништо не ве разбрав што кажавте, шуш буш, од се што имаш напишано само Роналдо го разбрав
Знајш го сигурно, а Hii па секак го знае, поблиско му е на возраста, нема врска, да не излезе после нечиј дечко па сама да си кладум јажто
Eeee обавезно ке са скарме за дечкавци преку форум. пфффф Иначе Хај си одеме рано оти Роналдо ма чекше вонка пред Тедико.
Хаха со ноавта кола а Тоа е финтата се да си кајш а никој ништо да не та разбере, убавини бре А ние сите вас ва разбирме перфект
Мер ти му а купи Е мка да ти е, друзи војше во неа Иначе а виде ли таа демотивацијата пред твојто умилано место
^ И уше 100 пта да прочитиш нема д на разбериш шо сакме да си кажме, шо убаво тка Хај, јас и ти ка си лафме во кодиран дијалект и само ние ци разберме шо сакме да си кажме. Ај да измиам некоа бунела и да си легнум на спајне оти некак касно е. После излевајне на компјутерут да седнум не ми са дешаве обично ама морше да проверум нешто. Ај чао
Хаха абе БлекСвон как ма изнасмеја.5 пта на читала Црешко значи јас и ти слободно може тука да са изналафавме а скоро никуј д не на разбере.Иначе дека ака сбута до 5 саат Ај доста брмчав, знам от сум досадна ама во ваа тема најного уживум Литл пиши ти, да поднаучме кичевски.Иј ми текна сега на гивгилијската азбука ама џабе ќе ви ја пуштум кога ништо нема да разберте, дури и 20тина пта да прочите
Во сбутта баш не аках до 5, во 3 ипол бех дома. Ти па од дека виде оти до 5 сум акала Шо са занесавиш ми вагиш маабете, сајш та ишамарум?
Ми шо ѕирнување беше тоа саат ипол Оти видев во 5 си пишала де, затоа Јас порано си одев за некои си 20/25 минутки Са извинјавам за мУабетот
Аааа еми морше да видум нешто тука, 15 минути дали седнах и тоа беше тоа. Ти шо ке кајш, не си на школо?
Скратани часаве име А и знајш шо е најакто?Ќе име забава во четврток Ама забавта нема да биде скратана
Хаха не знам бре оти досега такво чудо не е са видело во гимназијата.И тоа за ден на вљубените ама во четврок Близу е де, шо са два дена покасно Ај доста ги замараме луаѓто, има да на банират веќе
На нас ни праваа такви забави ама во диското, пред Нова Година, за Валентин итн. Ние не правахме во гимназијата оти немше место, ама сега ви е реновирано и малце проширана и ва бере
Е Хај па стварно е така.Ногу чуден дијалект имате.И како сте ми дечки? Јас може да се каже дека сум расположена.