creshichka i Hii , уд гивгилија сте бе женски?? п.с. ки има забава уф гимназијта или јас нешто пугрешка разбрах??
^ абе женски и јас см уд там негде надек гивгилија. шо ни замеравте н дијалектут? баш е најубав :geek: инче виа шо си праавте,арнички? ного маабет вртте бе,али ако,ако. извинејте шу ви са мешам уф маабетут
Ајдее гвг напаѓе.Ного рано са кажуавте Belieberka666 некоа другарка да не излезиш Опасно е воа нашто малечко градче.Иначе арно си разбрала potterholic од гвг или околинта, кажи по јасно Spoiler Ќе ми са оставре желбата детиектив да станум
cool.girl и ти ли Црешо не пити ништо , факи куферте и беги Са зафркавум. Туку кул женско 13 години имиш?
Еи не е фер. Ни едну кумановку не виде до сг. Гевгелија ни влада сс Фемину! Свака ви част бе гевегеличанке. Мало гратче, али дека сте јаки, јаки сте. Опасна работа била овај Џевџели. Ај док не се најде некоја кумановка или барем некој што знае кумановски, не ве замарам.
Не бе, погрешила сам. Мало не е. Големо исто не е. Али у сваки случај довољно за да ни гу преземе Фемину.
' Верувај и ја... хахаха чита и се чуда ... По 100 пати ги чита речениците за да свата што пишуваТ, многу ми е интересно ...