хахаахах, не че да е то бе.. Сите спијат... (а ние сме сами). Ние прилепчанкиве 3та смена... Јас па мислев малце сме... Ко најмногубројни излеговме muhahhaha
^Еј Скар сега со ова мухаха ме потсети на она саундон од месинџер плус шо е. Хахаха Бдв ја чуваме нојчта од будните. Македонски черки.
Човеци више стварно не знам до кт ке можем да издржим на оваа моја работа, па невидена тортура, а газдата штеди на вработени. Мука ми иде кт се сетим дека мора да идем втора смена поготово, уништуе ми се расположење за цел дн. Еве ви нешто на Кривопаланечки
черко една Македонска, ме изнасмеј!! јас кизне кај имам лапано муви ова ко се пишувало. Јас за од Плетварец геврек варен сум.
За џабе ке зборуеме на велешки, нашиот е тука негде со литературниот инаку ми се свиѓа кога ми зборуваат на дијалект и стално пробувам да ги опонашам, а како најинтересен ми е можда гевгелиски
Еве ја. Гледав во диетине.... И ко дојдов овде, си го прочитав муабето' од вчера со буреците.. Ма кои диети бегај таму. Ко че му влезам сега на јадењенооо !
Еееј чоек, глеј сатоф колку дојде... ццц еднаш да не се легнело порано-шо че беше ова а скарче, не да ми се јади, ми се корни за јадење, ама пуста мрза... их шо не прај! се думам само како че станам утре за на чколија... и дај кажете нешто, ептен тапа времево некако...
Ааа туј ли се прави журка...па не може само од Прилеп да ги има....Кумановке мора да су свугде присутни...без нас не може ништо да пројдее...