Требеше да одговориш „Е. Ти?“ Инаку, делумно се откажав (можно е да се вратам ама најверојатно немат). Се изгуби смислата на ЦК. Да ги прашаш оние шо се таму зш се таму не ќе знает да ти кажет. Сите се таму за муабет, за да се видет со некого или да бидет видени. Имат некој од постарине шо се зато шо знает за шо се, ама ретки се.
Абре ќе се вратиш ти. Барем ќе си четујме ако нишо друго. Ја зна за шо су на форумов, ама ти не ме праша.
^ Оооо аирлија работа! донеси по една тегла овде да го пробаме, зш иначе џабе трудот Шо имат ново феминки? Шо се дешават по Македонијава? Јас вечерва одам на караоке, да му ги дупнам ушните тапанчиња на некој Убо да си помините сите шо планирате вечерва да излезите. од Охрида града!
Важи важи ќе донесу по едну теглу да га пробаш мое ајварче Блазе си ти иди шетај вечер и за мене ја немога мораше ајвар да праву хаха. Ја праву ајвар мајка ми ми пишуе есеј за у понеделник тој е тој
Амор жабо, сите клаваме дикат на тебе, те мислиме кј си, шо си, со кој си и чекаме да шктниш нешо овде .. чекаме чекаме ама тебе те немат, аш! Ак не почниш да пишиш појќе овде ќе ти се наљутам..
ја д`нска сам се изнашетала ете од 11 саато до сга, сга се прибра па да одору малце и па ке скитам негде, у последно време каква рашетарка сам се направила тој чудо некое и сама немжу да си поверују не сам била оваква никад ама тој е ај седете ми со здравје па ке ви пишу како сам си поминала
Де мор и ти, кој видел аир од учење. Ој шетај ако ти се шетат...бар дур си средно имаш време за шетање