Ви ги изначитав мислењата и се згазив од смеење, посебно од Кумановките. Шо и да кажам ја нема така интересно да звучи
Ее воа па времето ама е..планира ли више едншка да заврне.Само ладно, ладно, ладно, па сакаме и ние снег да видеме, скисна ни веќе.
tuj mnogu sakam da si muabetim na ovaa tema lele dns kolku imamo za ucenje kd ke naucim a sg pa treba da idem kaj zubar
lele so da vi kazam denes se otepav od rabota isto od setanje ko za edno cupe nekako mnogu mi dojde neznam so da praam se preumoriv mislam deka sea ke om da si legnam ajt cupinja leka nok i so pamet vo glata
Вас уф Дојран така аку ва учат нас уф Валандово ни викат оти воа е најваландавскио маабет. Ти уд Дојран ли бе дете?
Шо че прам муабет ,сите че ме разберите Надвор камен ладно ,мене татаркуро ме фати ,дур си дојдоФ од зумба мамата манима ми се е*а. Се' ко че ми текни дека треба да го качувам Ридо ,ми се снеарнува од маки. Туку шо да се прај ,ко че ти го мрзи дечкото да слези да те пречека ,вака сам ч'ојш по мразојне ,нозе да кршиш. Ај то ,ми се јавува една тетка моја ,бесо ја фатил ,на черка е да сум и пишувала не еден ,туку два состави по македонски ,и то на некој бош теми. Е како да и откажам ,ко ми е греФ за то малото?
И шо да правам ја сеа? Да дремам на воа фејзбуко и на фемина? Зашо бе не ми се спие , да си легнам да си засијам на раат. Амн.
Читм темта и глеам ути ного има уд Гивгилијско поле Иначе, имум сеа јас една дилема. Да са спие, да са јаде или да са дреме пред кумпјутарут? Ааа, д в питум, как оде зимскит распуст? Сеа па ц навикниме дома с излежавме а послем на школто па ќи бијме кту изгубан случај
Си ојме по ПТ со она космичкана будала,а надвор ТПАН ладно,тук ко се лизнав..Ко се БПНАВ на ГЗ..Лелее ми се смеа сите ШЧО ме ВИДОЕЕ
еееееееееееееј как сте бре луѓе? шо има ново? арнички? ајде од понеделник пак на школо...кој ќе оде коа ќе ми текне за уценките, лошо ми паѓе...треба да фатум книагте веќе, да учум :geek:. Само прво ќе требе да ги најдум, неам појма дека са ајт, кисаве
само еду овија њамб и пију чоколадно млеко,дебељача ке бидну.Морам диету да држу,не гу бива више овакој
Ах леле, ка ки ми текне ути утре е пунделник ми иде да са убесум. Ама ако па... се дома па небиве. Сеа требе да загреам столчито и време е да заучум и јас. Уд утре и диетичка, охохохо И ајде су среќа второ полугодие