Ево мее!! Тука сум, забушавам малу на форумов зш де на плажа де на некоја дешавка сум. За сите шо не сте дојдени Охрид летово, обавезно да дојте да си поуживате малу зш не дек е мој, ама најубав е Вчера бев на Грин Бич фестивалон кј шо беа Роџер Санчез и Фери Корстен и на онолку уба журка одамна немав бидено! Како е низ Македонијава? Како преживувате на топлово?
Свугде у свет људи вежбав за себе, а само куде нас сви вежбамо за други. Што ќе каже онј што ќе каже овј. Послаб да сам од онога послаб да сам од овога...
Шо сакте ми правејте ама Гевгилија не ми ја чепкајте. Срцето ми са топе за тама. Ај пофали се де за новта автобуска
Kak си бе Black да не ојде случајно да се прошеташ накај плоштадо..ајде од утре почнува опен фестивало има да лумпуваме цели 10 дека крајо нема да си најдеме
Арна сум, ти как си? Инче најјако ќее на фестивало, посебно па на пеенто. Ај да не кажат тии ич не се гостопримливи, сакам да ѓи поканам сите од форумо да ни доот на гости за опен.
Ехее тава там ни ќе се мине ни ќе се дише можам да замислам ќе врии народ, јас как шо сам таква ниска и ќе загинам негде ахах
убаво беше, ама убијале младо дете луди ли са бог да чува го претепале до смрт ка можеле такво нешто ццц ,а тава шо мајаа пиво како луди не ги личаше и лименките завршуваа по главите на човеците
^ Абе од дек такви маабете оти утепале некој, јас как шо знам сите живи и здрави се врнаа. Инче и јас сам струмичанка. Чис да се пофаљам де.
Ка заврши Северина и се расчисти гужвата малко, јас ко ојдех да си купам нешто за јадене видех еден зема скаарта на човеците им га фрли и после фанаа да се тепат и тргнах се настрана оти не можаах да гледам ка се тепат страх ми стана си викам Дани оди си од тука да не ти се десе нешто несакано кај тобакото кај платинум имаше полицајци и им кажах ама тии не ми поверуваа и после почнаа да кршат нешто и сите ојдее да видат шо бидело, и понатам шо е било как е било не знам
Значи имало е тепачка как со викаш, ама утепани не е имало. Да имаше некој мртов до саа цела Струмица ќе знааше.