Абе озбилна јас ништо не та разбрах туку неможум и да препознаам од дека си,А струмчајне такви са чушки френки лафат они,не сум јас од дека них
Е спаси се иначе може за овој припичени сас дрва и камење да фрлаат по мене Озбилна од свегде по малу, родена таму, мажена ваму, па ти се закачи и нешто српско са друге стране... Иди разбери овој жену
Абе тетовчанке....ништо од ајвар у моментов, веројатно викендов ќе се прае ама уште не знаемо ти напрае ајвар или ?
Амн бе феминки. Нема ли некоја штипјанка тука да си напраеме два три реда маабет. ја сабајле беше на школо и пред еден саат си дојде, сеа ќе одморам малку и после ќе учам.
Вие па другите, си мислете само чушки френки знааме ние струмичајнто. А се каже струмичане, одма ви текине на чушки, френки. Брее шо чудо ќе беше. И вие тетовчаинто што тиа ајвере, знаа се од дек иде ајверо, ај мрш. Озбилна, чек саа ти, дрш се.
Држи се Озбилна, шлем и панцир-прслук обезбедих, ни метак ништа не ми може Ај прати тоа ајваро чим знаа се од дек иде, ја лимузину ќе да ти прату да дојш да га донесеш и кафе да испиш Личен шофер у нутра те чека, е така :geek: Spoiler
Шо прајте бе луѓе? А вие сограѓанки мој, кај сте шо ве немат...дај пишујте овде нешто, не туку се скривајте ја тек сеа е глеа темава.. Ама шо му е на времево бре, нешто студено е малку појќе навечер кај нас, изѕемнав Друго шо сакав да кажа ја значит кавадарчани вас неможа да ве разбера, шо има еден братучед од таму ко навиен е ко ќе зборујт чојк да се искинит од смеи дур го слушат.
Озбилна, идам одма убезбедена су два триисе тегли ајвер. Вики м’р, не се секири, и на тебе ќе те зеам. Ај поздрав уд тука до вас двете. Сакам ве, и иде ајвероо.
Еј женски кај сте шо прајте ај некој нека погоди од кај сум па можи ако се сретниме некогаш че го честам кафе хахахахаха
Добро утро женски шо си прајте ,как ви започна дено ? дека мене поубаво неможе да биде али ај да не са фалум ного ,кажејте и вие нешто