Хипице м’р. Инче, как сте ми вие другите? Шо си праате? Елајте на ајвер. Spoiler Знам оти сам дусадна су тај ајвер, ама ај.
Јас па ваа година не сум толку под еуфорија за ајваро нз шо ми е,го направиме јадех таа ден шо јадех и толко.Ци го чувум за зиме
Аноук, кај нас на печени чушки мирисе. Ама и на мене не ме фајќе некоо еуфорија, најверојатно оти и нема да сум присутна ка ќе го прават.
Мене па никогаш не ме е фаќала некоа посебна еуфорија за ајваро... Иначе воа времето на нерви ми оде, преку ден жештина, навечер ладно, не знае човек како да се облече...
Ние па ваа година не правиме ајвар. И времето стварно е за никаде. Прееска ко излезе имаше убаво снце, а после тоа залади. Уше ветер да задуваше.
Нејќам баш ного ајвер јас. Не ми се аресе. Чуден е. Туку ного интересен ден беше денеска. Само убави работи ми се случуват. Ного јак ден. Е сега малко глупости правих у шкоол'то. Нема врска. Ного мее гајле. Важно си ги реших задачите.
И те како д`нска интересно. Сал шокови ме мават, особено с`га к`д ми кажаа дека имамо домашно по се` и испрашување за утре.
Епа дека немаше вода претходната недела у Среда и Четврток, не учимо да не фанемо жутица И с`га, ќе обработувамо часовите овија две Саботи и така.