хехе јас никаде не ом вечерва че си седам домче,колку е ладно времево уште за излегување а и плус дечко ми не е тука а без него нејчам да излегувам а ти каде вечерва?
Љуѓе, јас бркум штрафаве. Расклопих един шифуњер и ми са истркаљаа штрафавто низ удајта. Ај да ва видум дали ќе пугојте уд дек е воа диалект. И поздрав до мојта добра другарка уд ... шо ми помугна да го напишум вој коментар
Сеа че одам колта да ја измијам, па че одам до чаршијата, па во кафене и после че одам до пекарта една панцерота да манам.
Уба та, ако. Јас беф до вирус и табу, сега се прибрав. Се думав и Вип дали да се закачам, ама ај се попишманив, утре че појдам Ладно никакво, и не беше многу убо да ти кажам право. Илзегов една цигара надвор да испушам се скаменив си е*.. мајката.
Мене некако не ми е интересно во чаршијава наша,незнам се ми е изживеано а порано одвај чекав да дојди викенд за да излезам,а сега сосила. И е..те законот треба надвор да се излегува за цигара ц ц ц а ладно како е.Шубо беше ко се пушеше внатре
Кавадарци или Неготино, ама наместо "да ЈА измијам" требело "да А измијам" и наместо "ВО кафене" требело "У кафене"
Јас бев табу и појче не излегувам никогаш И то си реков "че си седам дома вечерва" Досадно бешееее. Вечерва не излегувам, че читам книга :/ btw и денски појче не излегувам !
^ черко од чет вчера оти те снема мори? Арна си шо работиш? Не ојме појче, натемаго натема и вирус и мирус, досадно па дотука!
^ах мории мене ме имаше от ко те снема тебе, те чекаф да си ојш иначе арна сум во животоф, везам нешто хахаха ти шо прајш?