Шо прајте? Јас? Арна еве.. Шо убо млеко за тело сум купила! Со мирис на слатки Штета шо не е за мене Туку држете среќа да не ме скорни физика утре, инаку готова сум, не ми бега кецо
Ее, ќути, мене ако ме скорне госпожата по Географија, одма единичка. А и по Македонски ќе н ги дават тестовите, опааа, прв кец. И така, зезна се шо отиде у гимназија.
аман бе чера почнате со школо и одма тестови и испитувања цц Туку поарно учејте си на време да си нарејте оценки и да не са замарте после тоа
Аман веќе. Енус е септември а на мене веќе мее досадно и не ми се уче. Не знам как ќи издржам до мај. Ама мош и нема да е толко тешко оти сме девето и сигурно ќе има интересни работи: екскурзија, маскенбал...
ќе извинете вака шо ви се мешам у маабет ама мора и ја да си кажам. денеска ме питаа и хемија и физика и по тоа и по тоа не знаеше убаво. После и македонски ме питаа, ама по тоа знаеше нешо, нешо не знаеше. Фалеше уште музичко да ме испрашат. И ја уште малку ќе почнам со тестови, а испрашувања веќе има.
Ми дека нас па, ду сеа пу две оценки имме и тоа една ву дневникут Друагта нидеља прајме 3-4 теста и пак ки на испитават пу нешто и тка Ми са заареса ву ваа гимназиата, са навикнах, добра е шо немме кабинетска настава, цели ќи са разбркахме А за времто неам коментар, кроваве, дрва се урниса
Ја денeска едвај сум стасала до школото, две пред мене не видех. Грлото ме боле едвај апчето го гтам, а не па јадење да зеам. Треба да одам на болница ама пуста мрза.
И ја треба да се бањам , па и косата да си ја мијам а и мене ме мрзе, па и спие ми се. Ама шо се мора, мора се.
Конечно викенд... Тава не се трпе. Срамота. Човек не може да излезе на голем одмор без да налета на 579 говеда. Ќе кажеш нешто ептен глупо и нормално и они право се смеет мислеш којзнаа шо. Аман, толко било смешно некој имал две очи или еден нос. Па и јас глупа, обруках се фино пред едно дете и сега не можам да го погледнам,а у ист клас сме...Пуу! Ама ај да не мрмкам ного оти знам оти не е интересно, Поарно за нешто помалко нервозно да гуворам. За една недела ќе имаме настап - претстава за првачиинта. Интересничко ќе е.А и плус нема школо у петок.
Абе шо прајте ?еве поседуваме по дворојве се кафедисуваме .Ти шо си прајш? Ништо еве и јас така ке ве прашував да не сакате во парк да ојме.
Аааа за шетање уф пакр и тоа как сум спремна,и тоа во секој момент поубаво здравје Јас ручок праам па ќе го чекум љубави да си дојде од работа Ти как си ми ?