Море мразам ладно даееее неможам да поднесам ци трпам шо да прааам че му ебам мајката. че му ебам @Chanell*
Де мор, шо да прааам даа, досадно ми е бре и ладно некако че си пукнам, че се пикнам под воа чебето и че си глеам некое филмче бреее, ќе си неам макааа
А ти на чии човеци си? На ниа ли ки на Дончевци ѕенѕерот шо имат нива? Ки тиа големиот орај? Ама ти дан си од Ниготно баце?
Ка слагав по сл'бице ка ми летнаја ногеве гз преку глава отидов. Рукеве ми утрнале ка дасќе. Што пашлак ќе беше? Еее туе паркирај го алтото! Не го тегли јужето ќе го окинеш!
Море убА тема, како можИ да не ја знам досеа? Надвор ладно пука, дома жешко склети ме фаќат у п***у матер. Ми се спие не знам кај терам. Гледам ко ќе се спомни дијалект овај источнио најтерсене е, разбор се нема А ние тука убо си збораме, чисто
Сулаена сум, ама од други ми ти работи, овде да се посмејме де. И по некој збор да се научи, оти кај нас ако дој чоек, не дај боже да зборни тро поинаку, одма н'удолу ќе го земат
Како сте бе људи ? Шо има ново/старо ? Ме утепа ова вруќово ка у сауна да сум од досада не знаем више шо да праем ќе си идем малу низ чаршија таму увек има нешо занимливо
Арни сме еве,си седиме на фемина ко и обично A ново ништо посебно па ти шо ќе има. Не да е жешко,ќути не зборај ич за то,прежешко е,ама то е кај да ојме шо да прајме,рано е за на одмор. Оди шетај ти низ чаршија,досадно е ионака дома,нема шо да се прај и јас бев тро подизлезена на корзо и така