@Rama викаа луко здрав бил, ама денеска дознах оти кралицата Елизабета никугаш не јала лук, а се ми се чини она до 300 години че живее... Така да... може и без лукче
@CaraMia Поќе сум по сончогледот,си купвам секогаш и в парк седам,ќе ојме и со тебе и на крлешки и сегде. @DAngel Елизабета,демек не јади лук,не јај та да не мириса,не за друго Здраво е лукчето многу,и си го клавам јас во полно јадења,а па ко ќе сум настината,место антибиотик лукот ми е проверен и докажан лек.
@Rama моит јас една ќуљавка семки ти една ќуљавка сончоглед. @DAngel без луко ништо,ко ќе напикам се в тепсија со се луко бучкуруш се ама за мерак зготвено.
Ам шо знам ја не сакам многу луто,шо знам... Ам таратур со лук се праеше? одамна немам јадено зато не знам,де напрајте ми па че пробам
Да бе,со лук,кисело млеко и крстајци се праеше. Ај ќе напрам јас и ќе те канам на гости,ќе ти пуштам и канало
Канало ти е стар и селски збор кој преминал во поградски т.е покана. И денес некој си го користи уште
@CaraMia јада јас лук, не се буна. А гледам и тараторче муабет сте разврзали... ева, ева, каква собиранка че ја напрајме
Леле од кога не сум јадела таратур,че и речам на мама денојве... Туку,дај стварно да бе се собериме на јадење јадач голем сум
@kikkki Е па дека и јас сум голем јадач,се гледа по мене Со диетиве прам тргни застани и никако да ослабам,од шо ми е умо во гнетење само
Ја не се жалам ногу,битно си гнетам ко стока.И мене ми е умо само во јадење,ако немам нешто да грицкам,паники ме вајча
И јас сакам да грицкам нешто,да мезам,а најпоќе ноќе,е вака ко ќе седам на интернет и си мелам нешто благичко,или соленко. И после дебела сум,е сум
Шо гибате јадачи море чупијна а? Ние не сме јадачи ние сме вљубеничи во вкусен залак. Мене шубе ме фајќа ако не лапнам нешто по ноќојте.
Мене ко мала ме тераа да јадам навечер ако ми се јади,оти ако не сум јала а да ми се јаде,ќе сум шетала по вечерите (Се мисли на шетање во сон и барање јадење,демек тој натемаго така заносвал)