Не сам кумановац бе, можам и на гостиарски да ти зборуам, и ако ти текиња пеер на скопски, не смо како бугари ушли у софију. Ај да не се фалу, ке оксидирам.. доста таќе/ваќе/онаќе тетоски кажано, не сам много по дијалекти, енглески туј и там може. Ти да неси од Конзулат?
Добро, ја кумановац* термин 1 пут не кажа на форум. Одјавите се, очи ми вадите, знаемо што е боље. Konuşmanın anlamı yok. Нека ми платив сметке од општину па ке се изјаву како Кумановац, одма док си реко кекс.
Судија се појави, крај на полувреме би рекја. Фрапучино ако те разбра ноге сечу. Црн појас си била дијалект а лжеш само џиу џицу и аикидо а? Опасна си.
Де бе још ли не најде? Чекај иду по нож ке издељкам едно од дрво туј од комшију да не се трошу много.
Иду по плавез и писанку ако се шалимо, озбиљна ствар е комедија не рчкај работу. Ке ме терате да улегну у политику и да запросују на Златну Бубамару, не дека ги слушам тија особе, постари шале им бева бољи да биду искрен.
Шала настрана,не знам оти,ама ги сакам Кумановци многу а никогаш не сум пошла таму,а желба ми е да одам
Увек си добродојдена туј, само пази се земи нешто за стомак, Кумановци кд почнев шалу боли ептен. Недајбоже 2-3 пива крај се дешава.
Аааа,па и јас пијам пиво,ќе пијаме заедно,само не сум по шалите многу,демек озбилна чупа сум јас па ти На времето имав еден симпатија од таму,ама остана само симпатија преку слики
Ааа тој звучи како Puppy Love што би рекле енглези, ако гушне дете превише кутре.. лоша работа Некои симпатије би рекја боље оставени у прошлост, како меморија носталично би рекја, у позитивну смислу. А па добро бе, пивце винце може чашка макс не ми прија алкохол, или држи гузица што би рекле наши, не сам по алкохол ово оно. Чек да виду Дитка да не е у двор сс некој стап, стра ме фаќа од Кумановке. Још па Божица старогрчка, магије ке ми прави, доста Исцелител па још Богиња фали и изеде га стап.