Бегај брат на Фемину смо, да си седимо мирни да не измислив и Црн картон... Иду да везу гоблени док мајка ми гледа фудбал и се враќам... Врати се да кажу *седи ке спржимо нешто* контраофанзивно онакој. Мирна глава.
Ја да беше у двор, веруј ми, ќе знаеше. Немаше да има потреба да проверуеш Исцелител е нула за мене Комшо не си стварај проблеми, очигледно не ме знаеш па затој му викаш да не се плаши
Ти бре Грудо да не кажу Ци** не се мешај, има даме на тему. Дитке сингл ли си? Кумановке кд покажев љутину и још па дека имав дечка тој одма часту пиво. Ако имаш и њега ќемо да хапсимо, не само Долче и Габану. Остави га Дитке, полудева га дивљаци од север, незнае што збори, па вештерке га оживева испиен цел на груди цел дн мисли..
Лелее појавива се јужни срби. Ја бегам, дитке ако ти треба нешто отворен ЛП увек. Шалу се иде свилен конац туј сам.
Био сам лош, чуо сам да цуре воле такве, побего сам једном са 3ќег класа у основну школу.. Него ај, ке биду недоступан... Не е обратна психологија и не користу дуплу негацију иначе. Сарказам не ми иде.
Значи можем сваки дијалект да го разберем и да го прочитам ка шо треба, али со кумановскиов сум тапа џонсон. А па ка за бељата, многу јако ми звучи, интересно ми е да слушам људи да збора кумановски.
Ја па си имам кум кумановец . Кумот шо ми ги крсти децава е од Куманово , али си збори тетовски , ама кумата ( мајка му ) абе нишо не ја разбирам . Ем кумановски сум тапа , ем брзо збори . Ко теле у шарена врата ја гледам секој пут коа сум на гости таму . Барам превод од кумот хаха бруки сум
I ja nisto ne gi razbiram ovie kumanovcive,a gledam si naprale ubav muabet... Tuku aj da om da srabotam nesto ja
Темава ко само за кумановци да е,а Бррррр шостори ладно бе чоек,иземнав еј,ко синкир Јануари е а не Мај