Де бе за време ли ке зборимо како да нема за што друго Лошо е време слажемо се. Уствари ај за време ке зборимо, боље него ли политика или осетљиви теме..
Убоо си е времето,ич не се плашете бе,ќе има лето како можи да нема. Ојте излезете си сега во двор или на тераса,убајни е свежо времево,шубо е на дожд мириса...
@lovestoneddd аии истина ли е овој? Много не има бе, четворица до ск, 3 женски што ги знам и ја, овој како у каубојски филмови ке бидне куде што нема довољно место за сви у град
Povise ne ima @Scott Weiland ,samo mudro si kjutiv. Negooooo beste li na ringispil? Od ovde ga gledm,nesto mnogo tishina ....
аии несам знаја @stetoskop ај ќе заќуту ја немој да еду ќутек од постари Несам бија на рингишпил, много ме стра Иду да кусну нешто, приеде ми се
Какв рингишпил? Мене ми се приспа белу мачку не виду, а не па на рингишпил да иду. Почна и риме да пуцам
Кајма рингишпил бе? Бонус прашање до @stetoskop ми ја разреши дилемата за кратенката ТМ,е сега разреши ми ја за кратенката ММЕ,дали е она срамното шо си мислам јас
Одек потцетите на рингишпил одмна не сам се вртела. Кај нас има рингишпил само коа има панаѓур и посе некоку дена од панаѓуро. @RAF Camora море коа ќе те заврте силно има одма да се освестеш
А мори па само вие таму имате рингишпил.?! И ние си имаме ,секоја година ни идит... Сега и балерина си имаме кој ни мојт...
Рингишпил кај нас бог зна од кд не е имало тој чудо. Свака година демек ќе донасат и на крај па ништо не прават. Ја за чудо па сакам дож да врне нек врне ако сака и цело лето гајле ме бш какво ќе е и онака дом ќе си га преседим с мали.
И кај мене нема рингишпил од ко бев мала,ехее кузне од кога Туку шо теми се отворија,за рингишпили бе
Уф ќути чоек,не да ги расипавме очите,понекогаш знајш како ми лутат и ме пецкат,и само велам од утре не дремам поќе на интернет,и утре пак иста приказна