Тој ти се вика од пусти инат терамо по старо. Куде мене па поцрвенеле како цел ноќ да сам швајцуваја.
Не ми поцрвенват мене,ама ми лутат,хахаха,понекогаш насабајле клавам ќесички со камилица,да ми ги опушти малку очите
А шо ти значи ова дека во очите си ко да си испил туба со ракија? Како пијан да си или отворени ти се многу? Не ми се смеј шо не разбрав
На пијаните луѓе најчесто им се крвави очите. Ај да си легињамо да не стаљаш јутре ќесичке од чај на очи. Одмори ги очи малко и ти. А ја да не стану кд ќе се вратит сви од работу. Имај добра и мирна ноќ
Важи,ајде оди,одам и јас. Фала,и ти убо да нанкаш @x.Daisy.x Работи,како не работи,јас и @RAF Camora како добри шефови ги пуштивме на продолжена пауза вработените
Добар ден другарке. Како смо тргнале ја и ти ќе гу разработимо темуву. Ја ништо дрему на форумав. Ја се наспа . Очи фала му на Бога не ме болит. Пу пу да не се урочу. Ти што работиш ? Наспа ли се? Болит ли те очи?
Ехеее,па веќе и разработена ни е нас темава,само јас и ти дежурни сме овде Арна сум и јас,се наспав убо,се напив кафе,и сега мрзливо дремам тука и роварам по форумов. Очите,пу пу,да не се почудам,не ме болат уште,има време до вечер
Како домаќини смо станале на темуву сви ги испраќамо и дочекуемо. Епа супер на здравје нек ти е кафенце. И тој што викаш .
Јас станав и не очите туку стомакот ме болеше за јадење. И еве пак 2 саат дошло а јас не сум ни доручкувала. Све швркнато кај мене
@x.Daisy.x иди еди ќе ти се слоши не си играј играчке. Ја кусна од сабале малко колко да не биде без ич. Топло е времево па не ми се ни еде.
На здравје нека ти е. Фала ти на покану ја не пију кафе ама ако комшика изрази желбу да пие сс тебе ќе дојдемо заедно да си поправимо муабет.
Ај ќе се договоримо сс комшику, ама гу снема нешто. Изгледа отиде да еде. Леле ама е вруќина. Вода од мене почна да избива.