Ај фала. 4 и 6 не е проблем Еееее значи еден ден нема да си легнам ко чоек. Од утре во 10 и пол че си легнувам! Не оди ова појче..
Иначе да и‘ кажам на Фиарлес дек и во Австралија имат зима, ич да не се секират А Џули овие Прилепчанки инвазија ни напраја на темава
Хипи има ама не е многу ладна, ко че помини рајат си се сите Ами само ние кисниме до сабалје затоа инвазија направивме, и играна Одговори па прашај, и неа ја средивме вчера
Да бе Хипи свака втора е од Прилеп...го запоседнаја форумов.Што викаш ти напраја инвазија (мало, мало го знаеш нашиов дијалект гледам)
Хипица моме, немат зима во Австралија, имат пролет, да си знајш Значит, топло им е и коктели пиет. Ви го сакам акцентот, виновни се сите мои другарки охриѓанки, што си ги сакам многу и Климе од к15. Е то!
Абе имат зима! Имам роднини таму и ко ќе е кај нас лето, таму седет по џемпери и на печка се топлет! А Џули... не те разбрав баш. Чив акцент? Јас по охриЦки си пишам цело време
Вистина? Е? Што зборвиш? Ами и јас имам пријатели ми рекоја оти топло било Којзнае под кое сонце седет тие Хехе топ, ова ме потсеќа на лето во Охрид Најслатко ми е кога ќе ми кажат - амор што се возбудвиш толку? Така некако вика другарка ми
Многу ми беше интересно кога бев во Охрид на одмор, кај братучеди. Си зборат: -Амор заш спијаш? -А заш да не спија? Шо прајш? Кај че ојме? А едно девојче од Прилеп ми вика: -Чупе, кај врвиш? А јас помала бев не ја разбрав и и‘ реков -Супер сум.
малеее на вонка много е ладно, тава времто какво е никакво! и вечер саамта ќе спијам, дечко ми ќе се врне за некој ден! това а човеци, нема шо да се работе, учеенто на прво место, ама дека ми е аклот на мен, да се фанам за тава книгата, па раката да ми се пресуше ако има грешки не ми се смејте