Важи,ајде договорете се,ќе се појави кај ќе ој Да,не да е жешко,прежешко е,блазеси му на оние шо се на плажа сега
Јас 4 години не сум била на одмор Ми фали да одам,ај се надевам ова лето ќе одам,ако не,другото здравје Ама јас и на планина си одам,си берам тревки разни за чај,и убо ми е да си пешачам на чист воздух
Ја сам подобар. Мене и не ми фали толко. Ти барем на планину се шеташ. Мене у последно време мрза ме фатила нигде не ми се иде. Треба да прошетам и ја негде, ама никако да се одлучу куде и кд.
Дојде и друга комшика. Од комшике главу не можу да дигну. Комшике блазе тебе и куде планираш да идеш? Ја изгледа ќе иду на Петраличку плажу и овуј годину да збирам компири.
Хахах ја у Будву планирам сс друштво, ама ќе видимо како ќе искочи тој. Работу тражу моментално Иначе може и планина, не ми смета на мене, само да бегам од цивилизацију И не се прави дека ти сметав комшике, сакаш си ги
Епа убаво да си поминете ако идете. Ја работу тражу више 2 месеца и само се мајтапит сс мене. На планину не иду мечке ќе ме изедет какв сам баксуз. Ја тој за комшике на шалу га рекна немој да се љутиш.
Знае она дек се шегују. Само мајтап си игра сс мене. Кумановке су опасне стра да те фати. Ти куде штукна? Да не спа малко?
Се мајтапам,демек сакам да ве скарам,и го потпалвам огнот за кавги Не легнав,имав комшивка на кафе,второто за денес го испив со неа
Не можеш да не скараш сс комшику за инат. Епа супер другарка ти бар ти правила друштво, кд ми не ти дојдомо сс @x.Daisy.x на гости. Куде ли штукна она? Изгледа ми се наљути нешто.
Нејќи да не дружи никој....можам да замислам како превртват очи сите ко ќе видат дека само ние пишиме
Стра ги да не откриемо од куде им се корења. Нек превтует очи кд не им е интересно да зборит да дијалект. Кај и да е пензију ќе земемо.
Туј сам. Фати се за работа, т.е. учење. Малко пауза па јово на ново. Тамн за едно кафенце с'с комшију да испију. А одмор може и на плажу и у планину, не пребирам.
Здраво Најдете ли куде е клозет? Дај кажете куде е да знаемо за друг пут да не направимо бељу па да се перемо на руке. Ај што ќе се перемо на руке не е голем проблем, срам што ќе га едемо е поголем. Поздрав на сите и имајте пријатен и убав ден.
Ај добар ден Не знам кај е клозето,ај тие шо биле Струмица нека кажат дали го нашле Во мое село за клозет се вели полско веце
Здраво другарке пак ли ја и ти ќе гу одржуемо активност на темуву? Како си ми днска? Одмори ли се бар малко? Нема ги другиве па се срамует, демек ја најсрамежљив ама изгледа не било такој.
Е да другар,стандард јас и ти сме само Да ти кажам право,ич не се наспав легнав сабајле во 5 а станав во 10,и тоа шо го спијав беше со паузи,немав мирен сон Сега,еве кафе пијам,бујрум ела и така Ти како си?