Chasing Amy ми е број 2 после Clerks Clerks/Clerks 2/Mallrats/Dogma/Jay and Silent Bob Strike Back филмови Jay and Silent Bob's Super Groovy Cartoon Movie анимиран За нешто изван њима како карактери (Jay and Silent Bob) види https://en.wikipedia.org/wiki/Kevin_Smith_filmography едит- Yoga Hosers има понов, сс ќерку му и ќерку на Џони Деп
Синоќа седе до касно и чита и гледа интервјуа.Кевин ми изгледа поамбициозен,а и понталентиран од Џејсон.Интересна приказна имат у секој случај.Чуден хумор шо не е за сите.
http://www.smodcast.com/podcasts Не си свесна у што се упушташ ама ај Длибока е зајачка дупка Кевин Смит ги прави филмови, Џејсон му е другар од тој време около Clerks имав како шоу пред публику Jay and Silent Bob Get Old и још миљон работе. Обожавател од на времето сам У едн од филмови има сцена куде што Carrie Fischer покојна глуми, и додека се снимала сцена кажала му нешто што га сменило Џејсона, иначе бивши зависник бија Џејсон и такој се понашаја и у реалан живот пред Кери Фишер да га смени сс муабет.
Јас прв пат слушна за тај филм коа случајно налета на твојо потпис у некоја тема.Лесно најде го и пролета ми времето.У ниедна секунда не ми беше досаден.Малку Афлек ми е одбивен ама од времето е тоа.Не го сметам за којзнае шо глумец .Џејсон има малку таква фаца-наркоманска ем припростичка .Ама чим се откажал-супер.За Кевин чита,дека не пушил ама почнал поради филмо.После се одвикнал.
Ај добар ден другари... Шо е ова штама бе? Кај сте испопикани сите море? @RAF Camora Да се јави на рецепција
Здраво на сите имајте убав и пријатен ден. Туј сам @Rama . Имаше некој проблем овј викенд не можеше да ве дружу. Фала му на Бога све заврши како што треба. Да сте ми живи и здрави.
Дајте винце некое или нешчо пожестоко. Треба да се преживее денеска некак. Не мога вече, не ми е арно
Бива, се бива. Ама и салатичка ако има уз него, да мезнеме малку. Па кад Мишевци да се чукнеме (ако не знаете кои са Мишевци, питајте некој од наше крај).
Бива гу и мезе ке донесев не се секирај. Мишевци а? Треба да повлечу врске у владу, да ги дознаемо који са. (ај виш да би имаја тамо врске, шала беше )
Мишевци са најпознати по чашката фоф цело Малешево. Вика да се чукнеме като Мишевци, оти на секоја минута се чукаа, да не заборави некој да се напие.
@Rama пак само ти ме дружиш, овие други срамует се. И куде нас фати затој праша да не ве однесе вода. Ја важно га преспа цел дн и ск ќе дежурам. Ќе бркам вампири наќске.
Обожавам да зборам на дијалект и ич не се срамам,всушност мојов дијалект испаѓа нешто како пола-пола со литературниов јазик наш Иди нешто како да не мрзи да збораме,па ги кратиме зборојте Е арно ко си се наспал,јас стандард вечно ненаспана сум
Ете @CaraMia пресрами се и она ск ќе не дружи. Добредојде у друштво . @Rama и ја не се сраму и нема зашто да се сраму. Важно е дека се разбирамо. Како да не се наспиеш, ја чим чују дек грми и почне да врне одма заспију.
Блазеси ти,јас сум скарана со спијањето... Ааа @CaraMia ми е снашка од мое село,убо знај да го збора мојо дијалект таа