@Rama и @CaraMia ви посакувам добра и мирна ноќ на вас и на сите оние кои потајно не читаат. Не се срамујте членови пишујте ни на дијалект. Не стравујте од нас не апемо.
Изврна,изврна. Ја трча да покривам авто сс ќебиња да не ми га скрше шофершајбну. Па после трча да отварам шахту на улицу да не улегне вода у двор, ама не бре не постигнуе да истече. Шлапа, шлапа у ладну воду, може ќе настину.
И кај мене заврна. Ај шо заврна туку почна и да грмит. Да ме видите мене како се кријам ко ќе грмит, фобија имам. Туку поубо да врнит отколку сонцено многу да печит. Ќе лежам цел ден, чај, филм, јадење, пиење...уживанции.
Еее туј се слажемо, и ја би да врне повише, прија ми време. Чај, филм... не стигна ни до едење и пиење веќ сам расположен
Ај и јас да ве поздравам со една песна: Ќе ставам слушалки изгледа по цел ден, не можам да го слушам грмењево. И по еден чај да наздравиме, заш со времево немат нигде излегвење надвор денес.
Нема ги @Rama и @x.Daisy.x највише зборимо на дијалект. Ама @Rama оправдано гу нема слави днске прави торту за гости да пречекуе. @x.Daisy.x куде си ти мори изгуби се ни Интерпол не може да те најде?