@IM.TMKQ Има малу разлику по некој збор се разликуе. Ама ми од инат паланчани не признавамо дек постои само кумановски дијалект. Ако треба и вреќу сол ќе изедемо ама не признавамо.
А замисли јас не сум била ни таму ни таму. Од источна македонија само Струмица сум бидена. Нагоре не.
@IM.TMKQ и ја сам исти Македонију не сам гу прошетал, нема потребу да се растажуеш има време ќе гу прошеташ. Изрази ти желбу заедно ќе идемо у Паланку да се прошеташ. Мене ми омрзна да иду више тамо само за работу иду.
Ама се договоримо набрзину свака ни част. И дома да се догова сс моите овакој немаше да се карамо Ама изгледа до паланчански инат ќе да е тој
@RAF Camora можно е Па ти голем си не требит да те карет, тактички малку требит со нив да видиш после како ќе се договарате одма.
Шо прајте море еј? Цццц сте се распишале за на роденден,а мене ме нема И шо напрајвте,појдовте до кај нумкојте или не? Сега и да ме молите не ве примам на гости оти многу сум настината,нејќам да ве префатам и вас
Здраво @Rama па куде ни се изгуби? Ништо не се договоримо време се расипа и пишманимо се. Нек е сс помин и да ни оздравиш побрго. Да си ни жива и здрава само друг пут ќе дојдемо. Еве едно чајче од мене да ти помине настинка побрго.
Ne se sekiraj za nas @Rama ,nozh ne ni e na nas.Ako ti treba drustvo-ke dotrcimo Keshke ti se opravi pobrzo za drugo l'sna rabota. Ozbiljno ,sto ti e?
@RAF Camora Аааа фала ти за чајчево,шубо ми дојде,иако се препив чајој денојве за цела зима шо не пијав Знајш шо? Да се искупам дека се спремавте за џабе со @IM.TMKQ ќе ве носам на море кај нумкојте,и на враќање на вечера кај мене Бидва,јали не бидва? @stetoskop Оффф прашај ме шо не ми е,еве трет ден болна лежам в постела покосена од некој вирус,гласов и грлото ми се зарипнати скроз,температура имам,и не постој дел од телово шо не ме боли вака во зима не сум била
De bre @Rama ,kude najde u sred leto da se razbolis? Da ne si lizhala sladolet? Ili pa od gazirano da ne te boli grlo?
Не знам од шо ме фати вака,изгледа од шо немам имунитет ич...не бре каков сладолед,за оваа сезона само еднаш купив,порано и во зима јадев и гајле си немав
@Rama @stetoskop Jа спијам со отворен џам.Ама овие денови е ногу ладно.Ни настинувам,ни нишо.Ногу пати и е пријатно за спање.Времето е катастрофа и ептен лесно може да се настине од шо е променливо бааги.