@Scott Weiland ај здраво и на тебе @stetoskop & @GirlRose не не,каков отворен џам,немам имунитет ич и то е
Едно време даваа една емисија нешо љутиш беше знам на кумановски.Они се смеат ја се чудам шо кажале...И струмички и гевгелиски ми се интересни исто. @Rama пиини си лимонче нешо такво ќе ти помогне.Како шо вика мајка ми "киселко веселко".Не ја можам .Иначе,да не те цитирам по други теми тука ќе ти кажам.Да се опраеш и да идеш.Да не се замараш со годините!!Со среќа.
Аааа да,емисијата и јас ја гледав со оние двајцата шо се смееја ептен заразно Нема љутиш се викаше. Лимон немам моментално,а знам дека и тој поможва,надвор врни и ми студи и ме мрзи да одам до маркет да купам...ај покасно можи. Ќе одам,ќе си ја пробам среќата,стискајте палци
Здраво дечки. Незнам 'з шо, веќе подлго време сум поактивна на форумо, ама прв пт а гледум ваа тема. И мислум оти е ного кул хаха. Јас морум да признаам оти најмка си имаах да ги разберум Беровчање, ама имаах у студентскио комшика од там и веќе ги разбирум. Поздрав од топлио југ на нашта Македонија! Ма да виа денаве и не е баш топло, са утепа врнејќи дожд, скиснах дома седејќи.