Куде сте људи па се изгубите? Како ви дојде освежување? Изгледа свите шетат днске недеља е . Од Понеделник ќе гу оправимо работу. Ајде имајте пријатна и убава вечер .
Вистина, немојме да се собериме сите. За мене денеска е ден за семејството Еј да, ама од кој понеделник ? И ти да имаш убава вечер
@La.loca Важно да се соберемо не е битно кој Понеделник . Ќе биде ако не овј наредан и такој едн пут ќе се соберемо свите. Ти благодарам и ти исто.
Здраво на свите. Како сте днске наспате ли се? Ќе се преброимо само треба прво да се соберемо . Ајде имајте пријатен и убав ден. Поздрав и секое добро .
Ич не сум се наспала саглам ко шо треба... Од сабајле ме разбудија оние што бушеа, правеа ли што... Кузнај... Ќе ја тераш ли кафе-мафе шемата денес?
Ај добар ви ден,добри луѓе... Кај мене в село,цел ден врни денес и вчера,не многу,ама цел ден по малку,еве да не го почудам времево,сега тро сонце излезе
Ај добар ден и од мене Ваму кај мене убо е , сонце имат ама ладно е. Па и ова времево само на спиење терат . Ама ај ќе се разубајт
Свак пут ми двујца смо само. Лесно ќе се преброимо . Јен, Два . Имај добра и мирна ноќ . @Rama Добра и мирна ноќ и на сите останати кои не не дружат. Имате еден неоправдан.