Уф тешко, ке се стопу на плажу. Сакаја би да кажу дека пију пивце на столче што се развлача на планину. Мераци.. Ич не трпу вруќо
Куде сте ? Чека ве ама немаше ве. Не можемо да се погодимо кд ќе бидемо исту смену. Имајте пријатна и убава вечер.
Ами како не каква плажа, камен е овде водата, чоек стварно да не мојт на плажа да појт. Ајде ко ќе се стоплит малце водата ве чекам на собир да влезиме заедно да се искапиме. Ај сега одам малце со точкон да шетнам да подослабам тро. Се пулиме.
Еве су и јаа Како сте, шо прајте Ја еве дома, ми се пиет нешто ама не зна, се дума меѓу кафе, нескафе или какао? од какаово слушнав дека се слабејло. Ќе пија во поголеми количини , ко крофна се напрајв Еј, вистина не мојме да се погодиме сите заедно, ќе треба да закажиме средба , онака сите комплет муабет да си напрајме Ај бидете ми поздравени
@La.loca ова кичевски, дебарски, бродски дијалект е? Не знаем више, не моем да ги распознаем кој како са..
И што бидна ск? Идемо ли у планине, куде што нема зиме? Бјело Дугме викав као демек такој било. Не верују ја, ладно ми изгледа.
@La.loca Хахахахх, таке бе срц, се препознаамо одма со таќе, ваќе, онаќе. Природне богатствине ни са дијалективе, ги обожаам