Земјак @N0NamE расипал се термостатат и ск не може да се исклучи грејачат. Куде сте бре људи па ве снема? Ајде од јутре па ќе се активирамо. Имајте пријатен и убав ден .
Zemjak da ne si na Mleko joste cim ne pies Pivo, a inace lko ke ga prepies edno po edno i takoj si gi teras i ne gi brois dok se ne naprais kjor pijan.
Pa ti zdosadi od Pivo pa se prefrlis na Rakiju pa vrsis eksperimente Slivovaca, Kruskova, Lozova natam nas kraj barem ima Kruske i Slive za izvoz mamu mu
Па после ти се врти у главу мислиш на рингишпил си се качил. Не можеш од столицу да станеш ноге ти се пресечеле како кд прв пут ќе се заљубиш или како кд ќе ти падне телефон од руке. Сливе и крушке има ама нема кој да ги бере све паднале и скапале свиње ги едет у поље.
Слушам неш за ракија лафите,кај нас у изобилство ја има.сите пијат.младо,старо и чат пат по некој гостин шо че забега у нашиот крај
Рачијата ни е ногу јака.пејсдва степени ја вадиме и паѓа 2 степени.па на пејс степени е ногу јака.чуре не се пие дури.мора со салата да ја измезиме