Рама шо че прајме.на ваа денешница ниш друго не ни остануе освен за рачија да лафиме.и онака е жешко времето па тамн и за неа да полафиме малце
Ами и ние имаме ракија, и ние прајме вариме во казани Ние дома лично не прајме, си купујме @Rama дојдее Кај си дејче, те читам само по другиве теми, овде не лајкујш само, ама барем не мислиш
@La.loca е како да не дојдам,каде без мене вие ве читам и ве лајкам и еве стигнав да ви пишам @Alishan30 Пијте си ракичка,пушете тутун,азното само ќе си дојди
Здраво на свите. Куде се изгубите? И днске слабо народ. Трету смену сте терале? Имајте пријатен и убав ден.
@IM.TMKQ Ја мислу дека ќе гу активирамо тему после. Ск свите спиет ако наќске шетале и претерале сс пиење.
@RAF Camora ауу пополека со пијачките немојте на горештиниве аманте. Јас ќе се разладвам со чај и мраз во него. Жестоко не ми требит.
@IM.TMKQ ја не пију алкохол такој да нема зашто да пазу Наќске ја претера сс свежо цедени сокови . Станува цел ноќ да иду у клозет @La.loca прочита дек сс земјакат сте пиле ракију ако убаво. Колко степена беше ракија ако не е тајна? Сс добру песну не поздрављаш.
@RAF Camora паа да ти кажа, не ја сетивме колку степени беше, многу испивме изгледат арна била чим се испи Ме густааа За убав ден
@RAF Camora почнавме со нормална музика, ама после некоја чаша плус, пуштивме шабанско Јас послениве неколку месеци заразена су со латино музика Е сеа ништо нема, ни мезе ни ракија ни ништо. Кафе сака Фала на поздравот
Ајде чекамо и другите кд ќе имат време да се јавит на рапорт. @La.loca на здравје нек ти е кафенце. Сите имајте убав и пријатен ден. Поздрав и секое добро.