Еве сум,јас сум ноќна птица знајш Се најадов и одма дојдов да ве дружам,фудбал не гледам и не ни знам кој победва и како игра Нека си врни то му е работа,ионака цело лето помина во врнење... Ти како си?
Аран сам фала на прашање. И да не дружиш такој треба. Нека врне никој не му брани, само на спање тера времево тој не е добро.
Ај добар ден Кај мене скоро ич не заврна , ама ветар имаше и многу убо се спиеше. Денеска денов во лежење ми помина , а вечерва како ќе заврши незна, а и не се жала убо ми е вака. Кај вас шо имат?
Кај мене само сношти шо врнеше и ветер шо дуваше многу,денес еве пекол е жешко пак Па ништо нема и јас се излежавам по кревети уште,да залади малку ќе го шетам внук ми,успат ќе си го видам симпатијата ако е на смена
@Rama па зашто не се пофалиш ? Даде ли ти знак дек му се свиѓаш? Леле ја па ама сам радознал @La.loca ја па неќу кд врне само на спање ме тера.
Добра вечер друштво Како сте? Мене главата ме боле пина аналгин ама џабе уште ме боле, главата ми е ко мутено јајце.
Еве смо, бар еве сам да кажу. Проба да играм овие форумски игре и читам 20 работе и грешке праву. Срамота.
Добра вечер @shz @Scott Weiland Да речемо арни. Ја сам настинат до времето ќе да е. Кашљам и почна да лају како селска џукела. Ја пиеше Тајлолхот па ќе видимо дали и наќске ќе дежурам и ќе бркам вампири. @shz Напиј се Ц витамин мош ќе ти помине.
Епа ти немој се наеднш да читаш и нема грешки да праеш. Мислам у секој момент телефоно ќе ми се запале од шо е жежок току, само чкрапам на него не ми се пушта лаптоп сеа, ме мрзи. @RAF Camora преска пиев витамин Ц доста са апчиња за денес, те саа не ме боле веќе.
Мене кд ми се пуни телефон, онј фраза седи ке спржимо нешто, не ми нелогична, могало би да се спржи сланина на њега Ај нема да читам пребрзо, мана и доблест ми е у едно.
Е кога го пунам тогај не го дирам телефоно, страв ми е да не му се случи нешо од шо е току топол, да не прегоре.
На мојат телефон можеш баницу да испечеш за цело село да еде. Батерија забегуе нешто колко време га имам не е ни чудо.
Гледам ги Хрватску за финале што биле како славив. Ај не сам такв да се ситу на изгубено, мило ми е, радују се, финалисти ау. Ама толко ѓубре по улице имаше.. ке си чистив
Фала за поздравот.ногу ме изненади.помагајте луѓе да се спакуам.утре ојме на одмор.главата ми чуре незнам од кај да почнуам
Помина и свтсткото, ја вчера не ги догледа изнервира се и смени програмата. Тка се нервирам и нема шанси да гледам кога за тие шо навивам почнуат да губат, ама се на се добро играа хрватите.
Ауу убаво да си пројдете. Па не знам, увек било мучно тој пакување у последан момент, мислиш све си забравија нешто, а после и да ти текне веќ си на пут.. Иначе не прату фудбал. Онакој пошто дома пратив ке налету на информацие.