И ја не сам многу по фудбало ни за друг спорт али ај светско беше, па и ја у тренд да бидам. Ау пакувањето ми е нај тешка работа оти знам дек ќе забраам нешо и ќе ми текне посето, ама касно ќе биде. Као шо почна у последно време се да забравам, тоа е чудо више дури почна у белешка на тел да си забележувам да не забраам некои работи, не сам остарела уште па вака да ми се случува.
@RAF Camora & @La.loca Шо да се фалам,полна сум симпатии пустата,а тој не ни знај дека постојам уствари знај,се шмекаме по малку,ама ни име му знам,ни дали е женет,ова она,шоферче на градски автобус е,и симпатија ми е невидена
Ауу, па некад ако имаш шансу погледни прсти за прстен, прашај.. ако дава знаци -уводна реченица ми било ауу, сг провери... ауу
Да не грешам душа,ама нешто ми вели оти е женет го знам онака од низ град,или е женет или е во врскаа јас сум од оние поштените,нејќам швалерка да сум....ама шо е убав,убав е упм
@Rama ако не носе прстен лесно е натам почни разговор со него и ќе видеш шо како. Коа ќе го видеш па мани око накај неговите раце и ќе видеш. Ја симпатија не се ни сеќавам дали сум имала, ја дирекно у врска идам. Нема трте мрте
Сте се размуабетиле , сте се собрале поќето и си вика овие сите кумановци, само ја и @Rama западњаци некако
Немам заприметено дали носи прстен,ама во денешно време се бидва,познавам полно шо се женети и мажени а не носат бурма @RAF Camora Ехе ти велам полна сум симпатии(бетер од децата мали сум јас ).
И ја не сам од куманово, ама па и не сам ни многу далеко од куманово. @Rama ондак ако току многу ти се свиѓа распрашај се наоколу за него, па мош ќе дознаеш нешо за него.
@Rama ја тка за дечко ми се распрашува т.е една другарка ја тера да се распраша, шо е сигурно сигурно е. Не дали е женет туку шо човек е , дали е добар или не.
Успеа да ве соберу свите па да гу размрдамо темуву да живне и она малко. Да се распраша куде маалске службе (старе бабе) подобри су од ОЗНУ и УДБУ .
Требаше порано да се соберемо днске ама ја заспа и касно ве поздрави. Ќе донесу оправдање од доктора немојте да ми ставите едн неоправдан .
Ја за жал ќе ве напуштам, ќе одам да спијам утре треба у 6 да станувам за на работа. Имајте убава вечер друштво.
@shz Имај добра и мирна ноќ и сс лесно на работу јутре. Фала и ти исто. Јутре порано ќе ве поздраву за да не биде ко днске.