@La.loca ќе видимо не зависи толко од мене. Настинка диктира кд ќе спију, а кд нема да спију. Ти што ќе работиш и ти ли нема да спиеш?
Tuj sam s'g.... I mene mi se odbi s'n ,oci naaaa. A jutre sam na pregovori,ke se prozevam tamo kako urocena
@RAF Camora не спија ја, млада су шо се вика уште крвта ми врие Од темава добив позитивна енергија, фала ви
Tebe pa sto ti e? Od sto se pobole da ga e.u ? Prvo Rama,pa s'g ti,am'n sto rabotite? Pol'ka sas sladoleT i ne spite goli,bar edno carsafce prefrljite preko bubrezi
Беше на кумановску свадбу у петакат. Фати ме малко дж после свадбу и настина. Алкохол не сам пил само цеден сок и не знам од што толко га награбуси.
Па викам ти не сам аран. Забега и од гласну музику. Јоште ми свирит чочеци у главу. На излез на Куманово некој ресторан забрави како се викаше од гласну музику ск да ме прашаш не знам како се викам.
Не знам како се викаше изгледа Параконтинентал или такој нешто не ми текнуе. После Сателит е на путат за на куде Паланку . Па и џандари ни гу извадија маст на враќање.
Po star put li za Palanku? Na t'j izlaz od Kumanovo su ti etno selo Timcevski,Vizijana i Ranc Po star put za Palanku se otvori nov restoran -Fammily,ama ne e nesto da kazez wow.