Ни тука шо убаво муабет си прајме.за ваа тема поарно да ги укинат лајковите.дирекно си реплицираме едни на други
Фута се се думам КУ дека така зборат. Имаше една поговорка он дигни футу а ја ќуту Бт-ПП тој реон се се думам опашалка велат,ама може и јанглаш сум мори чупе оти вака ми удри чивијата да се отепам думање по ноќојве?
Ja kolko sto znam,futa e onoj tkaeno ,debelo skutale od vunu ,ama nosile ga porano kako sastavan del od garderobu za da im gi gree kolena kude e toplomer i ja da izmeru tt?
Ја смрзнав луѓе.мм спие у спалната.пуштена е климата у дневна и ја сеа смрзнуам оти тука седам а он да не се потел де.си спие и си 'рче
Пријателчиња Мило ми е ако ве насмеја и развесели ве. Малко тераше мајтап на своју сметку да се насмеемо малко, зашто ако терам на туѓу мош некој ќе се наљути. Имајте добра и мирна ноќ. Останете ми во добро здравје и расположение. Поздрав и секое добро.
Добра ти ноч и на тебе.мило ми беше шо не насмеа.и сите си се смееме на своа сметка.баш убаво си поминаме.ко на некоа журка да бев хихихи