Ја 2 куфери спакуав ваа вечер. утре уш 1куфер и да зачистам и вечерта че тргнујме на одмор. Ја од возбуда немож да спиам.утре по колта че спиам.55 тунели требало да ги поминиме
Шо збораш мор чупе? Кај најде 55тунели накај Крф да не терате накај Тунело на љубофта (Canal D'Amour) таму а?? Што ви би само ме уЉандисвате фути,тунели,а чочек еден да маниме и одма попозитивна атмосфера Убаво да миниш на одморо
Здраво на свите @Alishan30 Среќан пут и убаво да си поминете . (Како што викат Бугарите: Убаво да си искарате на морето ) Како сте другите? Наспате ли се? Имајте убав и пријатен ден пријателчиња. Поздрав и секое добро.
Ја не су наспана, во 8:35 ме разбудија Очиве полу затворени ми се, планира јако кафе да прам, да бида како ќе ми делујт Иначе арна су, не е лошо Некако послениве деној убо е , расположена су да не ми е за подрек @RAF Camora ти како си, шо прајш, се наспа, како е настинката ти помина? Другиве спијат изгледат
^Фала ви и на двете.се наспа ја.и со главата како ми тинка се разбудив.че пиам кафе и бруфен па че видиме како че биде. 55 тунели има наки Крф,Лефкада,Врахос,Парга-е до таму треба да извозиме вечер после 1 саат.бар патот е автопат.за 5-6 саати белки че стигниме
@La.loca времево само за спање е. Барем такво је у Скопјево тмурно . На здравје нек ти е кафенцето. Ја днске подобар сам. Кој га направил Тајлолхот Господ здравје да му даде. Разбуди се сабале цел жива вода од њега. @Alishan30 ти женско ме направи или такој ми се чини?
Малце да.еми ја не ги отварам профилите а и без биноклите не догледуам дали е машко или женско на аватарот. Се извињавам машко,друже. Да се освестам со кафе па поубаво че глеам
@Alishan30 да се пошегујемо малко. Како да не ни беше оној од вчера доста за целу недељу. На здравје нек ти е кафенце.
Јас се наспав, се преспав. Од ко спијам со спуштени ролетни немам осет за време. Одам да се спремам сега, ве дружам после.
Ја не се наспа околу 5 сабајле слушам хеликоптер ми брче ја мислеше сонувам оно стварно било, прскале за од комарци ама по се изгледа за џабе прскале за еден саат заврна. И тка хеликоптеро ме разбуди и после не може да заспијам па.
@shz Арно им текна да прскат. Мене до ск избушија ме комарци направија ме решето. Да се напију воду стра ми е цел ќе протечу.
@RAF Camora коку са напрскале ќе видеме овие денови. Ама од комарците не се излава надвор, досадни са. А и глупо е одеш одеш застанеш почешаш се, па продужеш. Онајпат викав аа нема оваа година да ме апат комарците и само што кажав одма ме нападнаа.
@shz прскале сс крстену воду. Ќе се мачкамо сс ракију за ранете од комарци. Епа друг пут ќути си да не те чует. Почна да грми па невреме ќе има.
Ја се наспав И кај мене тро малце подврна ама скроз малце , скоро ич Убо е сега за пиење кафе пред двор . Таман да го сефтоса ново ѓезве што ми го пратија од Гранд Кафе. Сеа мераци ќе биде Ај кое за кафе, идајте