Лелеле тугоо @Alishan30 и @stetoskop Каква комбинација на дијалекти Ти комшике оти лажиш,кој вика “коалта” у нашиот крај Тоа поише на вЈелешки ми мава Убаво да си поминиш на одмор,и трујца да се вратите Минимум
@dunika Здраво и на тебе . @stetoskop беше куде доктора? Немој да му кажеш дек не си видела и си се ударила ќе ти препише капке за очи. Не се љути малко да се нашалимо.
Ne sam bila na dr. Sto da mu kazu ? -Doktore boli me gluteus ...malo selo e ,ke brui grad ke mi projde de,valjda Ne ti se ljutu be,uzivaj
Леле веќе не знам дали е касно или не. Стомаков не викат дека е касно. На секој сат-два гргат, за јадење барат. Чаре? Или да празнам фрижидер.
@IM.TMKQ направи си овошну салату или ако имаш земи си компот. Ја само на компоти од малине овј лето сам. Ако се наедеш ск убаво не знам како ќе спиеш .Ќе си имаш муку цел ноќ ќе те врти стомак. У Паланку кд ти се еде викат у стомак ми се давит мачиња или мачке .
Комшо ја од дете уш си викам коалта,зелеанта и колеанто.а не знаев дека е велешки тоа.кој знае шо мелез че испаднам ја.се мешам А битно се разбираме шо си лафиме,ако сите различно лафат
Ни каа сме гладни,каа ја сеа,викаме "дупка ми е у меот" И за инат нема да гнетам.утре дводелните купачи каа на буре че ми стоат
@stetoskop не гу лжу само предлог даде. Сс силу не гу рану ја? Тури кромид требало би да спласне отокат или Ациди Борици ако докторка @Alishan30 каже дек може. Ја на оток тој тура. Пробај и ти мош ќе помогне. @simonka93 Добредојде во екипата
Раф ако има нека туре ациди борици.ама ако нема мора со ладни облози бар до утре.и не е срамота оди на лекар и кажи му.недај боже мош нешто си повредила повише